Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Danmarks bedste fodboldsite

Fredag d. 27. oktober 2000


Onside.dk kåret som bedste danske fodboldsite

Ifølge en uafhængig undersøgelse lavet af analyseinstituttet Zapera, er onside.dk blevet udvalgt som værende Danmarks bedste fodboldsite.
Kåringen sker ud fra en website-undersøgelse, hvor fodboldsiderne onside.dk, bold.dk samt wocs.dk blev kigget efter i sømmene.
Analysen lagde vægt på områder som design, navigation samt relevans, hvor onside.dk på alle tre punkter blev udpeget, som den bedste af de tre sites.

Redaktionen forsøger hele tiden at udvikle siden, og i fremtiden vil man også kunne modtage nyhedsbreve fra onside.dk

Igen gode tal på Champions League

Tirsdag satte kampen Anderlecht-Manchester United ny Champions League-rekord i dette efterår på 3+. Anderlechts 2-1 sejr over de engelske mestre trak 217.000 seere i snit, og havde en 18 share i målgruppen p 15-50 år. Den spændende men forholdsvis betydningsløse kamp onsdag aften mellem Real Madrid og Sporting fik også flotte seertal på TV3. Kampen havde i snit 212.000 seere til det målrige opgør.

Der var også stor interesse for topopgøret i Faxe Kondi Ligaen i mandags. FC Midtjylland-FCK havde i snit 149.000 seere, hvilket er flot i betragtning af tidspunktet på kampen en mandag aften med andre alternativer. Braget i Brøndby søndag aften trak lidt flere seere end mandag aften, 150.000 så Brøndby vinde i en intens kamp, der ikke levede op til søndagens tema, Fair-Play. Onside på TV3 havde 209.000 seere.

3+ sender Jesper Christiansens skæbnekamp i CL
Danske Jesper Christiansen og hans nye klub Glasgow Rangers skal vinde over Monaco i sidste gruppekamp, hvis skotterne skal gå videre til anden fase i Champions League. 3+ sender direkte fra Ibrox med Brian Laudrup som medkommentator. Laudrup er ekspert i Rangers, som han har fulgt tæt, siden han stoppede i klubben, desuden kan han analysere Christiansens indsats i Rangers-målet.

Onsdag er det så skæbnedag for Manchester United, som kan ryge ud af Champions League, hvis englænderne taber hjemme til Dynamo Kiev. Det ville nærmest være en katastrofe for verdens rigeste klub, hvis United ryger ud allerede i det første gruppespil.

Onsdag den 8. november starter fodboldaftenen i selskab med storbraget Brøndby - FCK som sendes direkte. Kampen er en kvartfinale i pokalturneringen.

Sport på TV3 og 3+ uge 44

28/10   3+              TIPSLØRDAG: Werder Bremen - Bayern München     
                                sammendrag: Unterhaching - HSV
                                GOLF: Italian Open                                                                             

                                                                                                Tipslørdag fra klokken 15.25 - 20.30

29/10   3+              SØNDAGSKAMPEN: AGF - Brøndby            17.00 - 19.00
29/10   TV3     ONSIDE                                                                          19.00 - 21.00

30/10   3+              MANDAGSKAMPEN: Lyngby - FC Midtjylland  18.30 - 21.00