Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Comeback til Klaus Hansen

Lørdag d. 20. oktober 2007


JBU's tidligere informationschef, Klaus Hansen, er tilbage ved de jyske fodboldrødder.

Efter en række år hos bl.a. Danmarks Radio, Landbrugets Rådgivningscenter og senest Norddjurs Kommune indtræder den 59-årige østjyde i JBU Kommunikation, hvor han skal fungere som redaktør for fodboldmagasinet, Jysk Fodbold via en flexjob-ordning.

- Vi er utrolig glade for at kunne hente en kapacitet som Klaus tilbage til JBU. Med en særdeles stærk kombination af kommunkationsmæssige kompetencer og en dybtgående indsigt i breddefodbolden og foreningslivet har han præcis den profil, som skal til at udvikle Jysk Fodbold til at blive et endnu mere vedkommende og inspirerende medie for de jyske fodboldklubber, siger JBU's kommunikationschef, Mads D. Larsen, om tilknytningen af Klaus Hansen.

Tidligere formand for tst

Ud over en bred journalistisk og ledelsesmæssig erfaring fra medieverdenen bringer Klaus Hansen også en mangeårig erfaring som fodboldleder i jysk fodbold ind i JBU - bl.a. via en lang periode som formand for den århusianske idrætsforening, tst.

Rent formelt er Klaus Hansen ansat hos reklamebureauet Mercatus i Grenå, hvor han også vil have sin daglige gang.

Fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, udgives seks gange årligt i et oplag på 4000 eksemplarer. Bladet fungerer bl.a. som budbringer af ideer, nye tiltag og erfaringer fra og til JBU's 925 medlemsklubber