Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Tilbud - ny bog

Torsdag d. 1. november 2007

En vinders DNA

Bogen En vinders DNA beskriver med afsæt i interviews med de 24 absolut bedste danske sportsfolk essensen af en vinder. Danske Sportsjournalister har nu muligheden for at købe bogen til 219,- inkl. porto

Hvad har vindere som Tom Kristensen, Jon Dahl Tomasson, Caroline Wozniacki, Mikkel Kessler og Peter Gade tilfælles? Med bogen En vinders DNA serverer coach og forfatter Rasmus Ankersen successtrategien bag de 24 bedste danske sportsfolk – det hele kogt ned til 6 letforståelige vaner, som kan inspirere erhvervsledere, coaches, lærere eller studerende til at træde i karakter og blive vindere. En vinders DNA beskriver den psykologiske essens af vinderne – en række universale principper for at lykkes, som forklares i 6 vaner. For succesfulde mennesker har udviklet succesfulde vaner. Der er bestemte psykologiske mønstre, der gør, at nogle mennesker mislykkes igen og igen, mens andre lykkes. For eksempel er det et tydeligt mønster i interviewserien, at det sjældent er supertalenterne, der når længst. Eller sagt med andre ord, så er det de færreste verdensstjerner, der også var de allerbedste som unge. En vinders DNA beskriver forskellen, der gør forskellen.

Danske Sportsjournalister har muligheden for at købe bogen til 219,- inkl. porto. For at bestille bogen – send en mail til rasmus@winnerslab.dk og skriv ”DS” i mailen.