Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Dødsfald

Torsdag d. 13. december 2007

Dødsfald

Journalist Jens Kristensen, Fyens Stiftstidende, er død efter længere tids sygdom. Han blev kun 56 år.
Jens Kristensen var født i Dalum og startede som journalistelev på Fyns Amts Avis den 1. juli 1971.
Allerede den 10. marts 1976 fik han ansættelse på Fyens Stiftstidende, hvor han havde sit virke frem til sin død.
I flere år arbejdede Jens Veilbæk Kristensen på sportsredaktionen. Han har også haft andre stofområder og har arbejdet som redaktionssekretær, dels for at få tid til børnene Jakob og Krista, dels for at kunne dyrke sin store interesse for motionscykling.
Jens Kristensen blev pressechef for cykelløbet Post Danmark Rundt, og vi var mange, der kom tæt på Jens Kristensen i forbindelse med cykelløbet, hvor han gjorde alt for at skabe gode arbejdsforhold for sportspressen og var en pressechef i ordets bedste forstand.
Det var også under Post Danmark Rundt, Jens Kristensen fortalte om den sygdom, der gjorde livet meget svært for den livsglade fynbo. Han gik til en lang række behandlinger, der gjorde det svært for ham at passe motionscyklingen, men han skånede ikke sig selv under sit arbejde som pressechef. Han brændte for at gøre det så godt som muligt for os alle sammen.
Han skrev også om sine cykelture i Fyens Stiftstidende, bl.a. den 14. juli 2003, da han lavede en reportage fra sin egen cykeltur i Toscana med professionelle Rolf Sørensen.
Jens Kristensen var klar over, at han ikke kunne vinde kampen mod kræften, og han sluttede sit liv på Hospice Fyn i Odense.
Vi vil huske ham som en god kammerat, en god kollega og et stilfærdigt menneske, der uden de store armbevægelser gjorde tingene på sin egen rolige måde.

Æret være hans minde
Tommy Poulsen