Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny procedure for at få AIPS-kort

Torsdag d. 10. januar 2008

Ny procedure for at få AIPS-kort

Vores internationale moderorganisation, AIPS, har indført et nyt system omkring udstedelse af AIPS-kort, som vi beder vore medlemmer følge.
Det går ud på, at man fremover selv klikker ind på AIPS' hjemmeside:

www.aipsmedia.com

og i øverste, højre hjørne klikker på

AIPS Card

Her kan man så enten forny sit kort, eller søge om nyt kort ved at følge den vejledning, der beskrives i takt med, at man klikker sig frem.
Samtidig kan man fremsende foto over nettet.
Det betyder, at vi vil være fri for at skulle have det papirskema i hænde, vi har liggende på vores hjemmeside, vi er fri for at ulejlige dig med at få taget papirfotos, og vi er fri for at skulle ekspedere ansøgningsskemaerne.

Sagen er nemlig, at når man har ansøgt om at få AIPS-kort, så klikker vi ind på en lukket side hos AIPS, hvor ansøgningen overgår til. Og når kassereren har læst ansøgningen igennem, og konstateret, at ansøgeren har betalt sin kontingent til DS, så er det kassereren, som med et OK giver grønt lys til kort-udstedelsen.
Det kan muligvis også fremskynde processen med at få AIPS-kortet, en proces, der tidligere har taget op til seks-syv uger.

Bestyrelsen for DS har besluttet, at kortet for den kommende toårs periode, 2008-2009, betales af foreningen.

Og så skal det her nævnes, at de, som allerede har søgt på gammeldags manér, ikke skal foretage sig yderligere. Disse ansøgninger er ekspederet.

Flemming Olesen
kasserer