Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Sportschef bliver chefredaktør

Mandag d. 3. marts 2008

Peter Brüchmann, 44-årig sportschef på B.T., bliver bladets nye chefredaktør.
Peter Brüchmann var praktikant på Horsens Folkeblads sportsredaktion fra 1. august 1986 til 1. februar 1988.

Da han var uddannet i 1989, kom han til Fyens Stiftstidende, videre til Ekstra Bladet og TV-Sporten, inden han for ni år siden kom til B.T. som sportschef.
Peter Brüchmann har sideløbende med sportschefjobbet gennemgået en lederuddannelse, så han er godt klædt på til sit nye job.

Han efterfølger Arne Ullum på posten.

- Peter Brüchmann brænder for at udvikle det journalistiske produkt. Ikke alene for B.T.'s suveræne sportsdækning, men også resten af avisen. Jeg er sikker på, at han både vil kunne bringe bt.dk og B.T. flot igennem den store omstillingsperiode, vi har foran os i hele mediebranchen, siger koncernchef Lisbeth Knudsen om den nye chefredaktør.

I forbindelse med chefredaktørskiftet har chefredaktør Tina Christel Kristensen valgt at foretage et skifte og søge nye udfordringer. Hun fratræder derfor sin stilling med udgangen af marts, og hendes stilling vil ikke blive genbesat, oplyser koncernchef Lisbeth Knudsen.

- Jeg har valgt at tage konsekvensen af, at jobbet som ansvarshavende chefredaktør gik til en anden, og derfor vil jeg nu se mig om efter nye jobmæssige udfordringer. Jeg har været glad for min tid på B.T., hvor vi igennem de sidste fire år har lavet en flot strategisk og økonomisk turn-around, siger Tina Christel Kristensen.