Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny vært på DR-sporten

Onsdag d. 26. marts 2008

Sport
DR Sporten
DR1

Ny vært på DR Sporten

26. marts dukker en ny skarp vært op på skærmen, når dagens sportsnyheder præsenteres.En ny skarp vært har fundet vej til DR Sporten. Maria Yde, der kommer fra et værtsjob på TV2 News, vil fremover præsenterer de daglige sportsnyhedsudsendelser på DR1. Desuden kommer hun til at arbejde med store sportsbegivenheder som Tour de France og Olympiske Lege, der venter i den kommende sæson.

- Seerne kan godt begynde at glæde sig til at møde DRs nye sportsvært. Maria Yde er simpelthen bare en hamrende professionel vært - med al den skarphed, viden og varme der skal til, siger DR Sportens redaktionschef Judith Skriver.

Maria begyndte sin journalistiske karriere hos TV Lorry, hvor hun både fungerede som reporter og studievært. Siden rykkede hun til TV2-progammet Station 2 Efterlyst, hvor hun i en årrække arbejdede som reporter og vært. Efter en smuttur ud af rampelyset til et job som pressekonsulent for kriminalforsorgen, vendte hun tilbage til skærmen som live reporter og senere fast vært, da TV2 startede sin News-kanal op. Nu glæder Maria sig til at engagere sig i sportens verden:

- Sport er underholdende, og samtidig er der rigtig meget på spil. Jeg glæder mig til at arbejde med et område, som mange mennesker går op i med liv og sjæl, siger Maria Yde.


Yderligere oplysninger kan fås hos:
Christian Rask
tlf. 3520 4051 / 2169 0703
mail: chra@dr.dk
DR Markedsføring