Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressemøde - badminton

Onsdag d. 2. april 2008
Brøndby, den 2. april 2008
Invitation til pressemøde den 7. april 2008EM i badminton bliver afviklet den 12.-20. april i Herning og i den forbindelse vil Danmarks Badminton Forbund gerne invitere til Pressemøde mandag den 7. april.

Programmet for pressemødet er todelt:Kl. 11.30-12.00 vil være åben træning i Brøndby-Hallen for fotografer. Her vil der være mulighed for at tage billeder af spillerne ”in action”. Journalister er selvfølgelig velkomne til at kigge med, men spillerne koncentrerer sig om træningen og giver derfor ingen interviews.Kl. 12.30-13.30 vil der være officielt pressemøde i Idrættens Hus i ”Allan Simonsen”-lokalet, hvor landstræner Steen Pedersen kort præsenterer holdet og forventningerne til EM. Herefter vil Joachim Persson præsentere herresinglerne, Nanna Brosolat damesinglerne, Lars Paaske herredouble, Mie Schjøtt damedouble og endelig vil Joachim Fischer præsenterer mixdouble.

Alle EM-spillerne vil være til stede og der vil naturligvis være mulighed for at lave individuelle interviews med spillerne efter den formelle del af pressemødet er overstået.Allan Simonsen-lokalet vil være åbent fra kl. 12.00, så kamerafolk kan stille op mv. Vi byder selvfølgelig på en forfriskning, som I kan nyde imens.

I må meget gerne melde tilbage, så vi har en indikation af, hvor mange vi bliver.Vi ser frem til at se Jer alle mandag den 7. april kl. 11.30.

For generel information om EM, se vores hjemmeside: http://www.badminton.dk/EM.aspxBedste hilsner
Danmarks Badminton Forbund

Trine Bay
Kommunikationsansvarlig
Tel: (+45) 4326 2147 - Mob: (+45) 51537076
trba@badminton.dk - www.badminton.dk