Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Frank Arnesen på LPS

Tirsdag d. 8. april 2008


TV 2 - LPS torsdag 10.april 2008 kl. 22.40
Eksklusivt interview med Frank Arnesen i LPS

Arnesen – manden med magten
Frank Arnesen sidder på en af fodbold-Europas største poster. Den officielle titel er talent-chef i mægtige Chelsea, men alle hævder, at danske Arnesen er manden med magten i London-klubben. Han har været sat i forbindelse med en række skandaler, et internt magtspil og flere lyssky handler. Og han har ikke været meget for at tale med medierne om det. Nu taler han med LPS. -Det er sådanne historier, der kommer, når man er nået til det niveau, jeg er på, og i sådan en klub her. Det har jeg det fint med, siger han blandt andet. Frank Arnesen blev købt fri i Tottenham for tæt på 100 millioner kroner under stor virak. Den russiske oliemilliardær og klubejer i Chelsea, Abramovic, VILLE have danskeren som ungdomschef, og de to holdt møder bag om ryggen på Tottenham i strid med alle regler. Det udviklede sig til en skandale. Men Arnesen BLEV ansat i Chelsea, og nu kan de første resultater ses. For første gang i 47 år er Chelseas U-18 hold klar til FA Cup Youth-finalen. Men skiftet fra Tottenham er langt fra den eneste skandale, Arnesen har været indblandet i, i Chelsea. Intrigerne klæber sig til klubben. Dominic Fifield fra avisen The Guardian er en af de mange journalister, der følger London-klubben tæt. -Det er Chelsea – det er en sæbe opera. Men det er fint for os journalister. Der er nok at skrive om. Men der er meget politik, der er mange intriger bag scenen, og du ved i virkeligheden aldrig, hvad der sker næste gang. LPS har jagtet et interview med Frank Arnesen i et halvt år. Ved finalen for ungdomsakademiet på Chelseas hjemmebane Stamford Bridge lykkedes det endelig. Mød mægtige Arnesen i LPS.
Produktion: TV 2|SPORTEN


Desuden stiller LPS skarpt på Computerspil og Silkeborg
Computerspil – den nye sport?
Computersport, eller E-sport, som det kaldes, er stort i udlandet. I Korea er det nationalsport. I Rusland er computerspil anerkendt under det nationale sportsforbund. Og så er det på det olympiske program som opvisningssport. Men i Danmark er vi langt bagefter, og Danmarks Idræts Forbund vil ikke have noget at gøre med sporten. -Det er ikke idræt, så det er ikke en udfoldelse, som lige umiddelbart passer ind under de aktiviteter, vi dyrker i Danmarks idrætsforbund, siger formanden for DIF Niels Nygaard. Men det stopper ikke de danske computerspillere. 1. marts åbnede de den første computerskole, der blandt andet skal fungere som et træningscenter for de bedste herhjemme. Og i fodboldklubben FC Amager har de også set mulighederne. I løbet af kort tid sammensætter klubben et E-sportshold, som på sigt skal gøre sig gældende internationalt.- Vi tror, at der er et stort potentiale i E-sporten, og vi vil gerne kombinere de to verdener, altså computerverdenen med idrætten. Vi håber at der bliver en synergieffekt i det, plus at vi kan aktivere nogle unge mennesker og nogle unge børn i FC Amager, siger direktør Todi Jónsson. LPS går tættere på en sport med enorme kommercielle interesser og store præmiepenge.

Silkeborg IV – Vejen mod SAS Ligaen
Silkeborgs topscorer Jimmy Mayasi er nu blevet sendt helt ud af truppen, og hans agent har udstyret ham med en mundkurv. Men den kontroversielle angriber kan alligevel ikke helt holde mund. Eller rettere han kan slet ikke holde mund, og nu overvejer han sin fremtid i klubben. Imens jagter Silkeborg tre vigtige point mod et andet tophold Fredericia. Silkeborg har allerede smidt flere point i foråret i kampen for at komme op i SAS-ligaen, så en sejr over Fredericia er nødvendig. Se hvordan det går i fjerde afsnit af Silkeborg-serien: Vejen mod SAS-ligaen.
Studievært Morten Ankerdal.
Produktion: TV 2|SPORTEN