Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TV2 i stærkeste opstilling

Lørdag d. 31. maj 2008

TV 2 til EM i stærkeste opstilling
Når EM-slutrunden sparkes i gang lørdag 7. juni, stiller TV 2|SPOR-TEN i absolut stærkeste opstilling. En studievært, to studie-eks-perter, seks kommentatorer og tre reportere er de 12 udvalgte, der skal sikre danskere den perfekte dækning af EM i Schweiz og Østrig.

Spilfordeleren er Morten Ankerdal. Det er ham, der i 23 dage er studievært i EM-studiet, der er omdrejningspunktet for TV 2|SPORTENs dækning af den forestående EM-slutrunde, som løber af stabelen fra 7.-29. juni og på dansk tv kun dækkes af TV 2.

Men et stærkt mandskab kræver mere end en stærk spilfordeler, så derfor er Morten Ankerdal omgivet af stjerne-spillere. I studiet i Odense bakkes Ankerdal mesterligt op af Flemming Povlsen og Troels Bech. To knivskarpe fodboldeksperter, der skal analysere og dissekere de fantastiske kampe og de afgørende momenter på deres passionerede og indsigtsfulde måde.

Passion bliver heller ikke en mangelvare i kommentatorboksene på de otte stadions i Schweiz og Østrig. Den vil tværtimod lyse ud af stemmerne på Flemming Toft, Thomas Kristensen og Dennis Ritter og deres medkommentatorer, Thomas Helveg, Erik Rasmussen og Mark Strudal. Fire, der giver holdet den fornødne erfaring til en toppræstation, og de to slutrunde-debutanter Helveg og Strudal.

Hvad de to tidligere landsholdsspillere ikke har af rutine som slutrunde-kommentatorer, har de til gengæld på fodboldbanen. Helveg fra 13 år som udlandsprofessionel og efter 108 kampe i rødt og hvidt, Strudal via karrieren i Brøndby, FCK, Dortmund og schweiziske Grasshoppers samt de ni kampe på det danske landshold.

Endelig udgøres TV 2|SPORTENs angrebstrio – reporterne, der på stedet skal angribe de gode historier og sparke indslagene i kassen – af Line Ernlund og Christian Wolny samt NYHEDERNEs Ulla Terkelsen.

- Det er ikke bare et klassemandskab, det er absolut stærkeste opstilling, og vi glæder os alle til at give danskerne en EM-dækning, der bærer præg af holdets kvaliteter, siger holdets træner, TV 2|SPORTENs EM-redaktør, John Hansen.

EM-dækningen på TV 2 starter allerede mandag 2. juni, hvor EM-studiet åbner klokken 22.35 og hver aften i ugens løb ser frem mod den forestående slutrunde.