Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressemøde i Brøndby

Tirsdag d. 15. juli 2008

UEFA Cup pressemødeBrøndby IF afholder, som traditionen byder, pressemøde med buffet forud for den kommende UEFA Cup-hjemmekamp mod B36 Tórshavn, der afvikles torsdag d. 17. juli kl. 20:00.Tid : Onsdag d. 16. juli kl. 13:00 (dagens træning foregår efter pressemødet)

Sted : Brøndby Stadion, Vilfort Lounge ved presserummet

Emne : UEFA CupTil stede vil være den sportslige ledelse, trænere og spillertruppen.Adgang mod forevisning af gyldigt pressekort.

Akkreditering mvVi henviser i samme forbindelse til de nye akkrediteringsprocedurer og mediesite www.brondby.com/mediaAl akkreditering til kampe på Brøndby Stadion foregår via dette site. Procedurer og regler for akkreditering og generelle forhold findes på sitet, men vi minder om, at seneste frist for akkreditering til torsdagens UEFA-kamp er i dag, tirsdag, kl. 16:00.Adgangskort udleveres på kampdagen i receptionen. På kampdagen skal alle mediefolk bære adgangskort synligt.

Træning og kampB36 Thorshavn træner på Brøndby Stadion onsdag kl. 17:00.Brøndby IF træner på bane 3 efter pressemødet.Vi gør opmærksom på at kampen afvikles under UEFA’s regler for kampafvikling og medier, som vi henstiller til at alle sætter sig ind i og følger for relevante arbejdsområder.

InterviewsEfter kampen vil begge holds spillere og trænere være tilgængelige i mixed zone.