Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog om triumfen på Wembley

Fredag d. 5. september 2008


NYHED fra Lindhardt og Ringhof

Dan Hirsch Sørensen & Hans Krabbe
Drengene fra Wembley
Et legendarisk landshold taler ud

21. september 1983 besejrede det danske landshold England på ellers uindtagelige Wembley. Nøjagtigt 25 år senere ser spillerne tilbage på skæbnekampen og fortæller, hvad tilværelsen siden bragte.

Sejren overraskede alle og betød, at Danmark for første gang havde kurs mod en slutrunde. Den aften i 1983 vågnede Danmark som fodboldnation ¬– og landsholdet indledte en glorværdig periode anført af Danmarks største fodboldnavne nogensinde.

25 år senere ser holdet tilbage på skæbnekampen på Wembley og fortæller samtidig åbent og ærligt, hvordan deres liv har formet sig siden da. Både før og efter, de forlod den professionelle fodbold. I bogen møder læserne både dem, der forblev i rampelyst (såsom Michael Laudrup, Preben Elkjær og Morten Olsen) – og dem, vi har hørt langt mindre til (f.eks. Søren Lerby, Jesper Olsen og målmanden Ole Kjær). Alle medvirker de i store interviews fulde af overraskelser.

Dan H. Sørensen har været reporter og vært på TV 3’s Onside og er nu vært på TV/Midt-vest samt redaktør af Spillerforeningens blad Indersiden. Dan spillede over 200 Superligakampe for AGF, Ikast FS og Vejle Boldklub fra 1992 og frem.

Hans Krabbe havde 13 år på DR som vært, reporter og redaktionssekretær. Har dækket to OL, to EM-slutrunder og en VM-slutrunde samt Superligaen gennem ti år. I dag partner i et kommunikationsbureau og presseansvarlig for FC Midtjylland.

Per Kjærbye (f. 1949) har været DBU's faste fotograf i en menneskealder og har fotograferet alle fremtrædende landsholdsspillere, siden de nuværende blev født.

INTERVIEW: Forfatterne stiller gerne op til interview, kontakt pressekoordinator Dennis Andersen på tlf.: 36156745, eller e-mail: dennis.andersen@lindhardtogringhof.dk

Fakta om bogen
Titel: Drengene fra Wembley. Et legendarisk landshold ser tilbage.
Forfatter: Dan Hirsch Sørensen og Hans Krabbe
Omfang: 304 sider
Pris: 299,95 kroner

Udkommer mandag den 15. september
MATERIALE: Bestilling af eksemplar med henblik på anmeldelse sendes til e-mail: presse@lindhardtogringhof.dk,