Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

To priser til P3-sporten

Søndag d. 28. september 2008

Sport på 3'eren scorede to gange - og spejderne blev årets værter igen

Normalt beretter P3’s ’Sport på 3’eren’ om sejre og nederlag i idrættens verden, men lørdag aften oplevede medarbejderne bag selv at blive topscorere ved Prix Radio. De kunne nemlig hjembringe hele to priser.

Værterne Ulrik Jensen, Maja Rosager og Jacob Panum samt producerne Dorthe Jeggesen og Michael Olesen fik prisen for at have leveret ’Årets nyheds- og aktualitetsprogram’ for at lave "fascinerende, medrivende, interessant og levende radio ikke alene for den hardcore, men også mindre sportsinteresserede lytter".

Også et spot for ’Sport på 3’eren’, der blev lavet op til årets superliga-opstart på P3, modtog en pris. Spottet, der er en skønsom blanding af højdepunkter, speakerbøffer og musik, er lavet af DR Markedsførings Nanna Bernth og Morten Steingrim, og de modtog prisen for ’Årets Promotion for et radioprogram’.

'Glæder sig over priserne
DRs mediedirektør Lars Grarup glæder sig over DRs fem radiopriser.
"For DR er det vigtigt, at vi både kan være seriøse og underholdende. Det formår for eksempel ’Go’Morgen P3’ og P3’s sportsudsendelser efter min mening at være igen og igen, og jeg er særligt glad for netop disse priser, da det er hele radiobranchen, der har været med til at vælge vinderne. Det er noget af et skulderklap - også til vores radiopromotion, der sikrede sig to priser, netop ved at have en skæv tilgang til tingene," siger Lars Grarup.