Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Boksning på TV2

Fredag d. 3. oktober 2008


TV 2 viser Kessler mod Häussler

VM-boksning på landsdækkende tv 25. oktober

TV 2 har sikret sig rettighederne til Mikkel Kesslers VM-kamp mod tyskeren Danilo Häussler. Kampen, der bokses lørdag 25. oktober i Oldenburg, Tyskland, vises live på TV 2s hovedkanal.

Danmarks bedste bokser, Mikkel Kessler, skal forsvare sit WBA-bælte på landsdækkende tv. Det er en kendsgerning, efter at TV 2 netop har sikret sig rettighederne til VM-kampen mellem den danske verdensmester og den tidligere tyske europamester Danilo Häussler.

VM-kampen skal bokses i Messehalle i Oldenburg lørdag 25. oktober, og det er første gang i mange år, at en dansk VM-kamp bliver vist direkte på landsdækkende tv.

- Jeg er stolt over, at TV 2|SPORTEN nu kan tilbyde boksning i absolut verdensklasse til sine seere. Mikkel Kessler er en superstjerne, og han har alle ingredienserne til at blive stor i danskernes bevidsthed, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og tilføjer:

- TV 2|SPORTEN har i 20 år sendt de store sportsbegivenheder, der samler danskerne foran skærmen. Det hér understreger, at vi fortsat vil være danskernes foretrukne sportskanal.

Den 28-årige verdensmester Mikkel Kessler er på forhånd udråbt til favorit mod 33-årige Danilo Häussler.


---


Yderligere oplysninger:
TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, 20 24 38 24.