Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseinvitation

Onsdag d. 14. januar 2009

PRESSEINVITATION
Sportsåret 2009 og Sport Event Denmark har hermed fornøjelsen at invitere pressen til startskuddet på Sportsåret 2009. Arrangementet finder sted i forbindelse med finalerne i årets første internationale sportsbegivenhed, FIE World Cup i fægtning.


Søndag den 18. januar 2009 kl. 13 - 15 på Københavns Rådhus


På programmet er en officiel velkomst til Sportsårets mange sportsbegivenheder ved kulturminister, Carina Christensen. Derefter er der mulighed for at se fægtning i verdensklasse, mens der bydes på en klassisk rådhusfrokostbuffet. Endvidere vil der være forskellige former for underholdning i løbet af eftermiddagen. Der vil være gode fotomuligheder.


Praktisk information
Der vil fra kl. 12.45 være indgang via Rådhusets hovedindgang på Rådhuspladsen. Fægtekonkurrencerne finder sted i Rådhushallen, mens startskuddet for Sportsåret 2009 finder sted på balkonen med god udsigt til konkurrencerne.


Blandt de inviterede er bl.a.: Københavns Kommune, Sport Event Byerne, DIF?s specialforbund, DIF, Team Danmark, ambassadører og samarbejdspartnere.Af hensyn til den praktiske afvikling er tilmelding påkrævet og kan ske indtil den 15. januar 2009 per e-mail til undertegnede.


Venlig hilsen
Eline Andersen
Event- and Communication Manager
Sport Event Denmark
ea@sporteventdenmark.com
Mobil 51 22 53 85


Sportsåret 2009
2009 er udpeget af regeringen til sportsår i Danmark. Knap 50 internationale sportsbegivenheder og ?kongresser vil blive afviklet over året rundt om i landet med IOC-kongressen i København til oktober som den absolut største. Alle begivenhederne vil tilsammen brande Danmark nationalt og internationalt som en stærk sportseventnation under mottoet ?Inviting the World of Sport?. Se den samlede eventliste på www.sporteventdenmark.dk.Samarbejdspartnere på FIE World Cup i fægtning: Sport Event Denmark, Dansk Fægteforbund og Wonderful Copenhagen