Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ingen superliga på dk4

Lørdag d. 20. juni 2009

dk4 stillede sendetid til rådighed i forbindelse med Telenors bud på den danske SAS-liga for knap halvandet år siden, og der har siden været en usikkerhed om, hvor Telenors sportsrettigheder skulle udnyttes.

Det ligger nu endeligt fast, at der ikke kommer SAS-liga fodbold på dk4 fra den kommende sæsonstart.

Kristian Hyldgaard, sportschef på dk4 udtaler:

"Det er befriende, at der nu foreligger en klarhed. Med den korte tid, der er til fodbolden starter igen, ville det have været næsten umuligt at opbygge fornuftige rammer om fodboldtransmissionerne,” siger sportschefen og fortsætter:

”Vi lever fint uden SAS-ligafodbold på dk4 og har i lang tid arbejdet med en sportslig profil, der er fokuseret på stærke rettigheder, der ligger ud over det ellers snævre sportsmediebillede. Således har vi netop sendt de sidste NBA finaler med stor succes, og speedwayen lever også i bedste velgående på dk4. På dk4 SPORT kan vi nu uforstyrret koncentrere os om de sportsgrene, hvor vi tilbyder seerne enestående og eksklusive dk4-oplevelser såsom Speedway og Basketball, der er vores to helt store salgsvarer" slutter Kristian Hyldgaard


I denne sæson blev der sendt historisk meget basketball på dk4 med ca. 20.000 minutters DIREKTE TV-basket til de danske stuer, og dk4 har netop indgået en aftale med den amerikanske basketliga NBA om eneretten til at sende direkte fra verdens bedste liga frem til 2012.


For yderligere information kontakt Sportschef Kristian Hyldgaard på mobil: 24 26 02 66dk4 sender den 27. juni fra kl. 18.00 Speedway Grandprix fra Millenium Stadium i Cardiff. Det mest prestigefyldte løb i serien.

Med venlig hilsen / Kind regards

Thomas Nielsen | pressechef

Mobil: +45 20 69 57 77

Mail: presse@dk4.dk