Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Eurosport 2

Torsdag d. 30. juli 2009

Eurosport kontakt:

Torsten Christensen

tchristensen@eurosport.com

Tel: 32 57 73 10
30. juli 2009


PRESSEMEDDELELSE
Eurosport 2 lanceres i ny dansk version med LIVE dækning af den tyske BundesligaMed lanceringen af Eurosport 2 fortsætter Eurosport med at sende det bedste indenfor sportens verden ud til de danske seereDen 7. august lancerer Eurosport Group en ny dansk version af Eurosport 2, når vi viser kampen mellem de tyske mestre, og Thomas Kahlenbergs nye klub, fra VFL Wolfsburg mod VFB Stuttgart. Eurosport 2 vil udover fuld dækning af den tyske Bundesliga bl.a. vise ishockey, håndbold, amerikansk fodbold, basketball, volleyball, rugby, Aussie Rules og tennis."Eurosport 2 er den hurtigst voksende tv-kanal i Europa*, og med tilgang af Bundesligaen er jeg overbevist om, at den lokale danske version også vil blive en succes", fortæller Eurosports Nordiske Distributionschef, Hans Peter Roth.Den nye tv-kanal bliver styrket af dens enorme dækning af både Bundesliga og 2. Bundesliga med masser af LIVE-kampe til de mange danske fodboldfans. Den tyske Bundesliga er en af de mest spektakulære ligaer i Europa med det højeste scoringssnit per kamp (2.92) samt det højeste tilskuergennemsnit til kampene (41,914 tilskuere per kamp)**. Med nogle af Europas største klubber, dramatiske kampe og TV-dækning af højeste kvalitet, så har ligaen også huset mange tidligere danske topspillere som bl.a. Brian Laudrup, Søren Lerby, Morten Olsen, Ebbe Sand og Flemming Povlsen. I dag er ligaen stadig hjemmebane for flere danske spillere som bl.a. Thomas Kahlenberg, Daniel Jensen, Leon Andreasen og Tommy Bechmann, som er oppe imod superstjerner som Franck Ribéry (Frankrig), Luca Toni (Italien), Miroslav Klose (Tyskland) eller Lucio (Brasilien).Den foreløbige dækning af Bundesligaen på Eurosport 2 inkluderer op til seks LIVE kampe ugentligt - programmet ser ud på følgende måde:

Fredag: 20.00-20.30 Optakt 20.30-22.30 LIVE kamp
Lørdag: 15.30-17.30 LIVE kamp, 17.30-18.30 Tidlig lørdagskamp , 18.30-20.30 LIVE kamp
Søndag: 15.30-17.30 LIVE kamp , 17.30-19.30 LIVE kamp, 19.30-20.30 Højdepunkter
Mandag: 20.15-22.15 2. Bundesliga 2 LIVE kamp
Genudsendelser mandag eftermiddag samt lørdag og søndag omkring midnat


"Den nye danske version af Eurosport 2 vil blive tilgængelig lige fra starten af bundesligasæsonen på satellit hos Canal Digital, på IPTV hos Smile Content, ComX, FastTV og Dansk Bredbånd samt på digitalt hos YouSee og Stofa", fortæller Hans Peter Roth, og fortsætter: "Derudover er der allerede stor efterspørgsel på kanalen hos de danske antenneforeninger. F.eks. er den allerede sikret distribution i Odense på Glentevejen og i Vejle hos Antennelauget Pedersholm".Markedsprisen for Eurosport 2 i Danmark forventes at blive 4,95 kr. pr. abonnent ekskl. ophavsret og moms. Dette er ca. 20 % af markedsprisen for f.eks. TV2 Sport og Canal9.Kommende Eurosport 2 abonnenter og Bundesligafans bør derfor kontakte deres kabel-, satelit- eller IPTV-udbyder, for at sikre sig dette fantastiske tilbud inden Bundesligaen sparkes i gang den 7. august.* EMS 2008 summer study

** Ifølge det officielle Bundesliga websiteKontakt:

Navn: Hans Peter Roth, Head of Distribution, Nordic

Tlf.: +45 21 27 97 85, email: hroth@eurosport.comOm Eurosport Gruppen:

Eurosport Gruppen er den førende sports-multimedia platform i Europa, med Eurosport, Eurosport 2, eurosport.com, Eurosportnews og Eurosport Mobile.

Eurosport: Den førende europæiske kanal, er tilgængelig på 20 forskellige sprog og når 114 mio. hjem og 240 mio. seere 59 lande.

Eurosport HD: Samsending med Eurosport i High Definition.

Eurosport Asia-Pacific: Gik i luften i 2006 og dækker allerede 10 lande i regionen.

Eurosport 2: Den nye generations sportskanal, blev søsat i 2005. Der transmitteres til 35 mio. husstande på 11 sprog i 46 forskellige lande.

Eurosports 8 web-sites: Inkluderer fire co-brandede sites med Yahoo! i UK, Spanien, Tyskland og Italien, foruden lokale versioner af eurosport.com i Kina, Rusland, Frankrig og Sverige, hvilket etablerer Eurosport som den førende medspiller til sports-information og network online med op til 9.9 mio. unikke hits pr. måned* på samtlige sites.

Eurosportnews: Tilbyder up-to-date sportsnyheder fra hele verden og kan ses i hele verden.

Eurosport Mobil: Tilbyder live-streaming og mobilsite på 8 sprog med de seneste sportsnyheder og resultater.

Eurosport Event: Specialister i at organisere, lede og promovere store internationale sportsbegivenheder.

*com-score fra juni 2008