Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog

Onsdag d. 16. september 2009

Håndboldprovokatøren Lars Rasmussen, Tvis Holstebro, deltager netop nu i de populære Stjernetræf udsendelser på TV2. Inden længe kan Danmark komme endnu tættere på den lille håndboldspiller, som ofte går under kælenavnet "Stemmen fra gulvet" eller Lille Lars.

I november udgiver Lars Rasmussen en biografi, hvor den åbenmundede håndboldspiller nok skal komme med en række opsigtvækkende udtalelser.

"Jeg har arbejdet med dette projekt længe. Der har været mange, som har opfordret mig til at skrive en bog, så nu gør jeg det" siger Lars Rasmussen. "Der skal komme kant - masser af kant - på mine skriverier - men det er ikke min tanke at svine enkelt personer til. Det har jeg egentlig aldrig gjort og det ligger ikke rigtig til mig".

Bogen vil i stedet for komme med meninger, synspunkter, oplevelser og give udtryk for alle de følelser, som har præget den lille håndboldkæmpes liv.

Hvordan har det været at spille på landsholdet - men hele tiden stå i skyggen af en anden Lars, nemlig Lars Christiansen? Hvad skete der egentlig da Lars ikke komme til FCK, men smuttede til tyske Minden efter underskrift af kontrakt? Hvordan kunne en ærke-københavner ende i Holstebro? Hvordan har man det som københavner i Vestjylland? Hvilke omkostninger kan det have at være ærlig og åbenmundet i professionel sport?”En af mine styrker har altid været at være positiv og finde det bedste i situationerne. Jeg håber også med min bog at kunne give andre mennesker og unge sportsfolk et par ideer til at finde det positive og holde fokus i både gode og vanskelige situationer” siger den glade håndboldspiller, som igen er klar til at spille for sin klub Tvis Holstebro.

Lars Rasmussen udgiver bogen i samarbejde med Business in Sport, der er Lars Rasmussens kommercielle rådgiver og forlag.Mens håndbold Danmark kan lade op til bogen, kan de se og ikke mindst høre den rapkæftede Lars Rasmussen i Stjernetræf på TV2, hvor han bl.a. er oppe imod håndboldkæmpen Kasper Nielsen.Yderligere information:Lars Rasmussen

Mobil 2721 3853Mads Winther, business in sport

Mobil 2014 7172

Mail mads@businessinsport.dk

Venlig hilsen / Kind regards

Mads Winther

Business in sport
Rosenkrantzgade 4
DK-8000 Århus C

Cell: +45 20 14 71 72
www.businessinsport.dk