Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Invitation til pressen

Mandag d. 28. september 2009

PRESSEINVITATION:

Den 6. oktober – som er hviledag under IOC-kongressen inviteres du til ½-dagskonferencen ”Hosting Winners” på Axelborg i København.

Konference omhandler de seneste trends inden for budkampagner og værtskaber, og vil give deltagerne praktisk indsigt i, hvordan succesfulde kampagner bliver gennemført, og hvordan gode værtskaber føres ud i livet.

- OL-værtskabet 2016 afgøres den 2. oktober på IOCs session og kongres i København. Deltagerne på konferencen bliver derfor blandt de allerførste til at høre tankerne bag OL-buddet for 2016, når vinderne kommer og fortælle om deres kampagne og strategier på konferencen.

- I 2010 afvikles for første gang World Youth Olympic Games i Singapore. Hør om deres budkampagne og forberedelser til disse første verdenslege for unge.

- Når værtskabet er sikret: Hvordan gennemføres så en succesfuld event? Præsident for den internationale cykelunion, Pat McQuaid giver et bud på, hvordan UCI samarbejder med værtsbyerne bag nogle af verdens største cykelløb, mens Susan Sherer fra NFL Super Bowl forklarer, hvorledes sport og underholdning bliver til verdensklasse shows.

Det er gratis for pressen at deltage i konferencen, som foregår kl. 13.30-17.00 samt den efterfølgende netværksreception fra kl. 17-19.Deadline for tilmelding til undertegnede: 1. oktober.

Tilmeld med navn, om du er journalist eller fotograf og medie. Der er begrænsede pladser. Du vil derfor modtage bekræftelse for deltagelse.


Kind regards

Eline Andersen
Communication and Event Manager

T: +45 43 26 21 04
M: +45 51 22 53 85
ea@sporteventdenmark.com