Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog

Torsdag d. 8. oktober 2009


FORHÅNDSORIENTERING fra Lindhardt og Ringhof

Den 30. oktober udkommer Steen Ankerdal og Mads Nygaards beretning om de største danske fodboldøjeblikke.

Steen Ankerdal og Mads Nygaard
101 af de største danske fodboldøjeblikke

Steen Ankerdal kan om nogen fortælle fodboldanekdoter, og i denne bog beretter han og Mads Nygaard om de bedste, de mirakuløse og de tragiske øjeblikke i dansk fodbold.

Bogen genskaber de øjeblikke i dansk fodboldhistorie, der gennem tiden har fået folk til at holde vejret, bryde ud i jubel, har fået deres hår til at rejse sig, og så alle de øjeblikke, der har fået en hel befolkning eller tribune til at synke sammen i et stort forbistret øv.

101 af de største danske fodboldøjeblikke dækker både dansk klubfodbold, danske spillere i udlandet og landholdet. Det er bl.a. historierne om OB’s noget uventet 2-0 sejr over Real Madrid, Brian Laudrups kultstatus i Glasgow Rangers, Allan Simonsens år i Barcelona og om de nærmest uheldsforfulgte landsholdskampe mod Sverige og Spanien. Bogen er illustreret med nogle af de bedste billeder, der sender folk tilbage til de siddepladser, hvorfra de så kampen. Og for de, der ikke var til stede, er bogen en dokumentar om dansk fodboldhistorie og danske fodboldhelte.

Steen Ankerdal er sportsjournalist og har tidligere skrevet Landsholdet 100 år. Mads Nygaard er forfatter til fire romaner, senest Kravl i 2006. Han er glødende fan af Ipswich Town.

INTERVIEW: Forfatteren stiller gerne op til interview – kontakt pressekoordinator, Dennis Andersen på tlf.: 36 15 67 45, eller e-mail: dennis.andersen@lindhardtogringhof.dk

Fakta om bogen
Titel: 101 af de største danske fodboldøjeblikke
ISBN.: 9788711319604
Forfatter: Steen Ankerdal og Mads Nygaard
Omfang: 224 sider
Pris: Kr. 299,95

Udkommer fredag den 30. oktober 2009 sendes til anmeldelse uge 44-2009
MATERIALE: Bestilling af eksemplar med henblik på anmeldelse sendes til e-mail: presse@lindhardtogringhof.dk, hvor print af bogen også kan rekvireres. For yderligere information kontakt pressekoordinator Dennis Andersen på telefon: 36 15 67 45 eller e-mail: dennis.andersen@lindhardtogringhof.dk