Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Så er det nu

Lørdag d. 24. oktober 2009


Så er det til lommerne
efter andet end uld

Kontingent-opkrævning for 2010 er i gang, og senest tirsdag 27. oktober bør alle, som skal betale, have fået opkrævningsbrevet.
Langt de fleste har fået et "almindeligt" opkrævningsbrev, lydende på 400 kr.
En del syndere har fået en opkrævning på det dobbelte, og nogle rigtig, sorte får i flokken står til eksklusion, fordi de er i to års restance.
Sørg venligst for, at du ved en hurtig indbetaling er et af de hvide får, som gør, at vi kan holde sammen på flokken, og fortsat have grønne græsgange at færdes på og æde af.

VIDSTE DU I ØVRIGT , AT

... vi nu er nede på 524 medlemmer, så vi stadig bliver færre til at betale de faste omkostninger

... vi blot har 30 kvinder i vor skare

... vi har to æresmedlemmer og nu 51 pensionister (65 år og ældre), som alle er kontingentfrie

... vi har 50 medlemmer, som har modtaget dobbelt opkrævning, fordi de stadig ikke har betalt for indeværende år

... vi har 13 medlemmer, som står foran eksklusion, fordi de ikke har betalt kontingent de seneste to år

... vi har en liste på 66 forhenværende medlemmer, som siden november 2005 er "smuttet" fra en samlet kontingent-gæld til foreningen på 44.400 kr.

... vi udsteder nyt, rødt DS-kort pr. 1. januar, gældende for en ny to-årig periode. Kortet får man automatisk tilsendt, når kontingent er gået ind, og hvis vi vel at mærke har dig i databasen med foto og arbejdsgiver-oplysninger.

... vi stadig giver tilskud til de, som ønsker AIPS-kort. Fra 1. januar 2010 udstedes nyt kort, gældende for to år. Vil du have dette kort, skal du indbetale ekstra 100 kr. sammen med din kontingent, og i øvrigt søge kortet via AIPS' hjemmeside, som beskrevet tidligere på denne side (Nyheder - AIPS-kort 2010-2011, 29. september)

... vi meget gerne ser en annoncør eller to yderligere i vort blad "Den Gyldne Pen". Så hvis du kan bane vejen til en sådan, vil vi blive yderst begejstrede for en henvendelse.