Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Henrik Niss er død

Tirsdag d. 23. februar 2010

Et af vore mest dynamiske medlemmer Henrik Niss er død.
Han blev kun 51 år og bisættes fra Biersted Kirke på lørdag kl. 14.00.

Henrik Niss blev syg i forbindelse med en Champions League-kamp mellem Wolfsburg og Manchester United i Tyskland og blev indlagt på et sygehus i Tyskland.

Han var konstant på farten i sit arbejde som dynamo for en lang række ungdomshold, som fik en oplevelse for livet ved at deltage i turneringer i udlandet.

Henrik Niss arbejdede for Politiken og Nordjyske Stiftstidende i en længere periode. Han havde en veludviklet sans for nyheder og var en mand med sine meningers mod.

Da han fyldte 50 år, holdt han en overdådig fødselsdagsfest i hjertet af Aalborg med underholdning af den nordjyske musiker Ib Grønbech.

Henrik Niss var en mand, der kunne begå sig, både i internationale kredse og på hjemmebane. Hans hjertebarn var den lokale fodboldklub i Nørhalne, hvor han gennem årene har hentet en lang række kendte foredragsholdere til den årlige nålefest for klubbens mange velbjærgede medlemmer, som havde modtaget JBU's og DBU's sølvnål. Det var aldrig kedeligt.

Henrik Niss var en dejlig kammerat. Han var alid på forkant. Han var en af de første, der erhvervede sig en GPS, da de fleste andre undrede sig over, hvad det var for noget mærkeligt noget, og han havde en dejlig humor.
Han svigtede aldrig vennerne og gik aldrig af vejen for at køre mange kilometer for at være med, når han blev indbudt. Senest var han med til Jørn Højmarks 40 års jubilæum på Politiken.

På hjemmefronten havde Henrik Niss en pragtfuld kone i Inge, og han tog drillerierne med, at han var uforholdsmæssigt godt gift, med et smil. Han vidste, vi havde ret.
Jim Larsen, Inges søn og superligaspiller i Silkeborg, var hans stolthed, og Henrik Niss behandlede Inges børn som sine egne.

Vi vil savne Henrik, de mange diskussioner, hans nyhedssans, hans nyheder til vores hjemmeside, de mange natlige mail-korrespondancer og den regelmæssige kontakt.
Det er urimeligt, at han skulle herfra i en alder af bare 51 år.

Tommy Poulsen