Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseforhold i Parken

Fredag d. 5. marts 2010

Til: Sportsredaktionen


Emne: Presseforhold i PARKEN


Efter ibrugtagningen af den nye SuperBest-tribune i PARKEN, er der sket en del ændringer vedrørende de praktiske forhold for pressen ifm. F.C.
Københavns hjemmekampe. Bemærk især ny presseindgang og åbningtider. Læs venligst nedenstående, der også kan findes her: www.fck.dk/fck/presse/:


Alle medier, der ønsker adgang til F.C. Københavns hjemmekampe i PARKEN, skal først akkrediteres. Akkreditering foregår via mail til presseafdelingen på media@parken.dk senest 2 arbejdsdage før den ønskede kamp (f.eks.
torsdag, hvis kampen spilles søndag). Følgende informationer skal oplyses:

* Navn
* Medie
* Journalist/fotograf/TV/Radio/Andet
* Pressekort eller AIPS kortnummer
* Til UEFA-kampe, Royal League, og hjemmekampe mod Brøndby IF kan der være specielle akkrediteringsprocedurer. Disse procedurer vil F.C. København informere nærmere om.

Alle medier skal benytte presseindgang A12 i PARKEN. Her vil akkrediteringen blive tjekket og der vil blive oplyst om dagens presseaktiviteter. Det er fri adgang til trådløst netværk i Presserummet og et trådløst netværk i det udendørs presseområde. Loginoplysninger til det trådløse netværk findes ved presseindgangen. I Presserummet forefindes også dagens holdopstillinger (cirka én time før kick-off). Ydermere er der lidt at spise og drikke.

Presseindgang A12 åbner halvanden time før kick-off, og det vil IKKE være muligt at få adgang til PARKEN før dette tidspunkt!

Alle fotografer skal ligelede benytte indgang A12, hvorfra der er adgang til fotorummet. Ved placering på baneområdet skal der bæres en pressevest som skal udleveres ved A12 og afleveres i fotorummet, når man forlader PARKEN.
Der hæftes for pressevesten, hvis den ikke leveres tilbage. Det er ligeledes muligt at låne et opbevaringsskab med tilhørende nøgle.

Efter almindelige SAS Ligakampe holder klubben ikke pressemøde, men åbner op for et Mixed Zone interviewområde i spillertunnelområdet så snart spillere og trænere er tilbage i deres omklædningsrum. Der er kun adgang til spillertunnelområdet via A12 eller fra baneområdet (fotografer).

Til UEFA-kampe følger klubben kamparrangørernes regelsæt og holder pressemøde i Presserummet cirka 10 minutter efter kampens afslutning.
Yderligere spørgsmål om presseforholdene i PARKEN skal stilles til Pressechef Charles Maskelyne på cm@parken.dk.