Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Guld til Ib Søby

Søndag d. 7. marts 2010

Ib Søby blev lørdag aften tildelt Danmarks Motor Unions Fortjensttegn i guld.
Fortjenstegnet i guld er den højeste ære der kan tildeles indenfor dansk motorcykelsport og det gives som en påskønnelse af det store personlige engagement og den positive eksponering som Ib Søby - og dk4 - yder speedwaysporten.
Kun ganske få ledere og Danmarks fem verdensmestre i speedway er tildelt fortjensttegnet i guld.
Ib Søby har beskæftiget sig med dansk speedway siden 1998 både som reporter og kommentator, og har samtidig været en afgørende drivkraft bag tilblivelsen af hundredvis af speedwayudsendelser på her på dk4.
”Jeg er meget glad for dette store skulderklap fra DMU, men husk at det også er dk4´s direktør Stig Hasner, medarbejderne og især de danske køreres store resultater gennem de senere år, som har gjort speedway til en seer-magnet på dk4,” siger Ib Søby fra Singapore hvor han residerer en måneds tid endnu.

Fortjensttegnet blev overrakt på Danmarks Motor Unions årlige Repræsentantskabsmøde i Horsens lørdag aften, hvor Steen Andersen modtog hæderen på vegne af Ib Søby, som er tilbage bag mikrofonen når årets VM serie skydes i gang med Europa Grand Prix fra polske Leszno, lørdag den 24. april.