Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseforhold i Horsens

Fredag d. 12. marts 2010

Besked fra AC Horsens' pressechef Frank Hove:


Vi benytter vores nye lounge fra på næste fredag og derfor er der lidt ændrede procedurer, når I ankommer.

I skal benytte indgang 5 (den nye, der vender ud mod Forum Horsens’ parkeringsplads) og her får I armbånd. Herfra kan i gå ud af døren i foyeren og op ad den første trappe på Syd-tribunen for at komme op i presserummet.


Ellers er forholdene som nedenstående:


Presseforhold på CASA Arena Horsens


Akkreditering: Akkreditering skal ske til presseansvarlig Frank Hove på fh@achorsens.dk senest to dage før den pågældende kamp og der gives kun akkreditering til journalister eller fotografer, der har en konkret opgave på kampdagen. Alle journalister/fotografer vil modtage en bekræftelse.Du skal ved akkreditering oplyse følgende:

Navn

Medie

Arbejdsfunktion (journalist/fotograf)

Kamp

Medlemsnummer fra Dansk Journalistforbund samt medlemsnummer fra Danske SportsjournalisterParkering: Det er muligt at parkere ved Forum Horsens eller bag Øst-tribunen, men vi har desværre endnu ikke specielle parkeringspladser for pressen.Ankomst: Akkrediterede pressefolk skal gennem indgang 5 (indgangen ud mod Forum Horsens’ parkeringsplads) og her udleveres armbånd, der giver adgang til presserummet og pressepladserne på Syd-tribunen. Efter udlevering af armbånd kan du benytte døren i foyeren, der fører ud til den første trappe på Syd-tribunen. Trappen fører op til det sydvestlige hjørne på CASA Arena Horsens og herfra er der få skridt hen til den gamle speakerboks på Stofa-tribunen. Presselokalet ligger lige bag den gamle speakerboks.Presselokale: Journalister og fotografer kan benytte presselokalet på Stofa-tribunen (bag den gamle speakerboks), hvor der vil være internet, tv og forplejning. Lokalet kan benyttes før kampen, i pausen og efter kampen.Pressepladserne: Under kampen sidder journalisterne på Syd-tribunen, hvor der er reserveret et sæde, hvis akkrediteringen er godkendt. Der vil være kaffe på pressepladserne.Logistik: Vejen fra presselokalet til pressepladserne på Syd-tribunen sker ved at gå ned af trappen i hjørnet mellem Syd-tribunen og Stofa-tribunen og op af trappeopgang M, N eller O. Omklædningsrummene ligger i niveauet under pressepladserne og journalisterne skal derfor benytte en af trappenedgangene fra pressepladserne og gå om til den sidste dør på Syd-tribunen med skiltet ”Presseindgang” eller om på Øst-siden, hvor de kan benytte døren med skiltet ”Indgang Syd”. Længere henne ad gangen vil der være et skilt med skriften ”Mixed Zone”, hvor spillerne vil komme hen til interviews. Kontakt Frank Hove, hvis du ønsker at tale med specifikke spillere fra AC Horsens.Fotografer: Se separat seddel.Vi glæder os til at tage imod jer på CASA Arena Horsens.

Med sportslig hilsenFrank Hove

PresseansvarligAC Horsens A/S

CASA Arena Horsens, indgang 5

Langmarksvej 59

Telefon: (+45) 7562 6020. Fax: (+45) 7562 6241.

Mobil: (+45) 2179 9226.

www.achorsens.dkNB! Bemærk ny adresse