Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

FightNight på TvDanmark 1

Torsdag d. 16. november 2000

Pressemeddelelse
Onsdag den 15. november 2000


- ”Fight Night” på TvDanmark 1 -
Verdens måske bedste bantamvægter, Johnny Bredahl, møder den brasilianske mester, Grivanni Andrade, i en direkte transmission
fra Viborg Stadionhal den 1. december på TvDanmark 1

Når verdens måske bedste bantamvægter, Johnny Bredahl, går i bokseringen fredag den 1. december i Viborg Stadionhal, er det hans jubilæumskamp nr. 50. Alt tegner til at blive en boksegyser ud over det sædvanlige, når Johnny Bredahl tordner sammen mod den brasilianske mester Giovanni Andrade.

Johnny Bredahl, der aldrig har svært ved at tryllebinde sit publikum, mødte i marts ”årets bokser” – Paulie Ayala – i et brag af en kamp i Las Vegas. Alle mente bagefter, at Bredahl burde have vundet den kamp. Senere blev han af det Nordiske Bokse Akademi kåret som ”Nordens bedste bokser”. En titel der har været med til at sætte skub på en revanchekamp mod Paulie Ayala på dansk grund.

Men først skal han altså forsvare sit IBC Verdensmesterskab mod den 30-årige brasilianske mester, Giovanni Andrade, der har bokset 32 kampe og vundet de 28. 23 på knock-out!

Derudover skal Brian Nielsen op i en revanchekamp mod amerikaneren Dick ”Bull” Ryan, der som bekendt var skyld i danskerens eneste nederlag i karrieren.

Super-Mellemvægteren, Mads Larsen, er også at finde i ringen igen. Det samme er Dennis Holbæk, George Scott, Rudy Markussen, Tommi Schmidt, Anders Styve og debutanten Giovanni Alvarez, der er Fredrik Alvarez’ 20-årige lillebror.

Derudover har alle boksefans mulighed for at lykønske Johnny Bredahl med jubilæumskampen, idet folk kan chatte på nettet med promotor Bettina Palle, Johnny Bredahl og Brian Nielsen, som vil sidde klar ved tasterne mellem kl. 18.00-20.00 mandag den 4. december. Alt, folk skal gøre, er at klikke sig ind på www.tvdanmark.dk. Så vil der være et direkte link til chatten.

Kommentatorer: Søren Søndergaard og Jørgen Herbert.
I studiet: Hans Henrik Palm og Lisbeth Janniche.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.