Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog om Bendtner

Onsdag d. 26. maj 2010

Pressemeddelelse
Big Bendtner
en biografi om Nicklas Bendtner

Nicklas Bendtner har gået i den hårde fodboldskole. Eller på det fine akademi i Arsenal. Pludselig var han der. Næsten ud af ingenting, fordi han ikke havde taget den traditionelle danske vej, så vi kunne vænne os til ham undervejs.
Næh, for fuld hammer med to mål mod Spanien i sin debutkamp på U21-landsholdet som 18-årig. En EM-slutrunde med samme hold og ballade i gaden med sin facon. Kort tid efter var han på pletten igen med endnu et mål i en debut. På det rigtige landshold.
Nu er det som om, han har været her længe. Næsten en hel karriere. Næsten hele tiden. På forsiderne, sportssiderne og de kulørte sider. Og i fjernsynet. For Arsenal og Danmark. I de store kampe og med spektakulære mål. Vejen har ikke været let. Det er den stadig ikke. For han er endnu ung og helt sin egen.
Drukskandaler, charlatan i pink fodboldstøvler, damebedårer, smadrede biler og playboymanerer. I Nicklas Bendtners verden er regler til for at brydes, og det rimer ikke på dansk fodboldskole. Den har han så heller ikke gået i.
Nicklas Bendtner satsede det hele i udlandet. Vandt det meste af et kongerige - og en baronesse.

Biografien Big Bendtner er først og fremmest en god historie. Men det er også den nuancerede beretning om en komprimeret karriere, og hvordan den har formet sig i dagens hårdkogte udgave af fodboldverdenen. Bygget på kilder tæt på og på observationer fra lidt mere neutral distance.
Forfatter: Kurt Lassen
Pris: 249,-
Udkommer: 25. maj 2010
Forlag: Bogkompagniet