Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Bestyrelsesmøde

Fredag d. 17. november 2000

Bestyrelsesmødet i "Huset med det grønne træ" onsdag den 15. november formede sig som et opsamlingsheat om stort og småt siden august.
Vi samlede op på OL i Sydney.
Rasmus Bech fremlagde et forslag til kriterier for årets sportsjournalist. Det blev korrigeret og drøftes igen på næste møde.
Det næste nummer af "Den Gyldne Pen" har deadline den 1. december, og emnerne blev gennemgået og arbejdsopgaverne fordelt.

Medlemstal: Vi er i dag 626 medlemmer, men der dukker hele tiden nye op, og vi kæmper en kamp for at få dem ind i folden. Vi kunne godt bruge mere assistance fra de pågældendes arbejdsgivere, da vi ikke altid er klar over, hvornår de nye dukker op.

Restance: 36 medlemmer skylder kontingent for 2000, 17 medlemmer skylder for to år. Et af de store punkter på næste bestyrelsesmøde bliver at ekskludere de 17 - eller resterne af dem - der ikke har betalt. De pågældende har modtaget et personligt brev fra kasserer Flemming Olesen.

Generalforsamlingen 2001 blev drøftet, og vi arbejder på en mindre vedtægtsændring omkring kriterierne for optagelse af medlemmer. Hanne Højer tager sig af formuleringen, der bringes i næste nummer af "Den Gyldne Pen".
Generalforsamlingen finder sted tirsdag den 6. marts i Odense med Leif Rasmussen som arrangør.
Der var forslag om en bus fra Hovedbanegården i København til Odense for at øge tilslutningen til årsmødet.
Det er også ved at være tiden med forslag til årets sportsjournalist.

Nordisk Kongres finder sted fra 8. til 11. maj, og udvalget arbejder med forskellige planer.

AIPS-kort:
Vi havde købt 400 AIPS-kort, og alle er nu udleveret. Der er bestilt 25 kort ekstra, da det fortsat strømmer ind med anmodninger om et AIPS-kort. Der må påregnes en vis ventetid på den næste sending fra AIPS-førerbunkeren i Ungarn.
DS betaler 30 dollars for et kort, og med 425 kort vil vort bidrag til AIPS for kort i denne omgang beløbe sig til 12.750 dollars.

Ulrik Bohse, vores faste rejseleder fra Rejsegalleriet, deltog i bestyrelsesmødet og gav en forklaring på økonomi og planlægning omkring Rejsegalleriets rejsearrangementer. Der vil i næste nummer af "Den Gyldne Pen" komme en længere redegørelse, skrevet af Steen Ankerdal og Ulrik Bohse, herom.

Næste bestyrelsesmøde holdes allerede onsdag den 6. december kl. 11.00, da der var enkelte punkter, bestyrelsen ikke kunne nå at behandle.