Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Poul Eriks come-back i DR

Fredag d. 17. november 2000

COMEBACK I DR1
TIL EN GRÅHÅRET

Vores æresmedlem Poul Erik Andersson, der vist nok fik fyresedlen for halvandet år siden i TV-sporten, fordi han var blevet gråhåret, gør nu comeback i DR. Og af alle steder i B & U afdelingen, der har ønsket at benytte den dansekyndige sportsjournalist til at lave et program om sportsdans.
FLIMMER SPORT har bedt Andersson om at tage smoking og butterfly på, hvorefter han skal dømme parrene og give kritik af indsatsen.
Ugen forinden har Poul Erik lavet programmet ANDERSSON & DANSEN for DK4. Optagelserne finder sted for udsolgte huse på H.C. Andersens Hotel i Odense, og tre uger senere gælder det to optagelser i Roskilde under titlen DANS I DOMKIRKEBYEN. Også her er det for DK4, der med en energisk Tommy Troelsen -også en gammel, men hårfager gråhåret journalist - har fået en stærk sportsredaktion.
DK4 har ikke samme rettighedskrav som DR1 og TV2, men i de tilfælde, hvor disse to stationer ikke ønsker at udnytte deres rettigheder, kan DK4 mod en betaling på 5000 kroner få lov til at at optage. Kanalen er foruden Tommys mange store interviews stærk i golf, bowling, speedway,dans, og engelsk fodbold.
Da mange af programmerne genudsendes op til 15 gange, kommer DK4 op på et stort timetal for sportsprogrammerne.