Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressens forhold i Horsens

Fredag d. 16. juli 2010

Hej,Fremover skal vi følge visse retningslinjer som de øvrige Superligahold.Det betyder følgende til vores hjemmekampe:· Akkreditering skal foregå via www.superliga.dk hver gang (I kan vælge flere kampe ad gangen og jeg skal lige finde ud af systemet. Jeg kan ikke sige, om I kan blive fast akkrediteret som sædvanligt, men det undersøger jeg lige). Systemet kommer ikke op at køre til på søndag, men ellers skulle det køre fremover.

· Vi har 15 parkeringspladser til pressen bag Øst-tribunen (først til mølle)

· Indgang via indgang 5, hvor I modtager akkrediteringskort med de zoner, som I har adgang til (pressepladserne på Syd, presserummet på Syd-tribunen, 3. sal og mixed zone, der er flyttet til den nye foyer ved indgang 5. Her kommer spillerne hen via spillergangen). Vejen til foyeren: Gå ned ad trapperne fra pressepladserne som sædvanligt, så I står bag Syd-tribunen, gå hen mod den nye foyer (hvor I kom ind) og benyt døren (bag det indhegnede område, hvor elevatoren befinder sig), så er i inde i foyeren. Jeg opstiller caféborde med skilte i mixed zone.

· Adgang til pressepladserne fra presserummet foregår ved at tage trappen ned til loungen og gå ud gennem loungen, hvor pressepladserne befinder sig.Vil I informere jeres praktikant?Vi ses på søndag.Med sportslig hilsenFrank Hove

PresseansvarligAC Horsens A/S

CASA Arena Horsens, indgang 5

Langmarksvej 59

Telefon: (+45) 7562 6020. Fax: (+45) 7562 6241.

Mobil: (+45) 2179 9226.

www.achorsens.dkNB! Bemærk ny adresse