Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Sepp og Elkjær er sammen igen

Onsdag d. 6. oktober 2010


Presse-Meddelelse
KulturCenter Limfjord
6. oktober 2010

Sepp og Elkjær genforenes i Skive

To af de største personligheder bag det danske dynamit-landshold i fodbold, Sepp Piontek og Preben Elkjær, deltager i Talk Show den 29. oktober i KCL

”Eftersom det er første gang nogen sinde, Sepp Piontek og Preben Elkjær optræder sammen i et offentligt Talk Show, må det betegnes som et scoop for KCL, at det sker i Skive” siger direktør Per Jeppesen. ”Vi har aftalt med Frits Ahlstrøm, mange-årig medie-direktør i UEFA, at han skal styre slagets gang i KCL, og med sit kendskab til og venskab med Sepp Piontek og Preben Elkjær, er jeg sikker på, han nok skal få lokket de gode historier frem fra landsholdets storhedstid i 80erne.”

”Jeg udsteder sjældent garantier, men med Sepp og Preben på scenen kan jeg love alle en særdeles fornøjelig aften i Skive” tilføjer Frits Ahlstrøm, der selv har mange interessante historier at fortælle om de to karismatiske personligheder.

Hvis nogen i et svagt øjeblik skulle have glemt hvad Sepp og Elkjær har præsteret i fodbold og især med det danske landshold, genopfrisker Per Jeppesen det gerne: ”Sepp Piontek var træneren, der bragte Danmark tilbage til toppen af international fodbold. Han var chef for landsholdet i 115 kampe fra 1979 til 1990. I denne periode blev landsholdet kendt, beundret og elsket verden over for sit eksplosive og underholdende spil. Og jeg tænker ikke kun på 1-0 sejren over England på Wembley, sejrene på 5-0 over Jugoslavien og 3-2 over Belgien i EM-slutrunden i 1984, 4-2 sejren over Sovjetunionen i Idrætsparken i 1985 og 6-1 sejren over Uruguay i VM-slutrunden i 1986. Preben Elkjær var en af nøglespillerne på dette danske dynamithold. I sine 69 kampe for landsholdet scorede han 38 gange. Elkjær var i midten af 80erne – ifølge blandt andre Franz Beckenbauer, Michel Platini og Diego Maradona – verdens bedste forward, elsket af fodbold-tilhængerne og frygtet af modstanderne for sin exceptionelle spillestil på såvel landshold som klubhold.”

”De to herrer, der gæster KCL, er også kendt for deres humor” understreger Per Jeppesen og henviser til sangeren Steffen Brandts karakteristik af Sepp Piontek og Preben Elkjær: ”Det ville være det rigtigste for folkesjælen og mentalhygiejnen at lade Sepp Piontek blive landstræner med Preben Elkjær som hjælpetræner. Fodbold er jo underholdning, så hvorfor ikke tage den mest underholdende konstellation. Hold kæft, bare kommentarerne før og efter en kamp!”

”Bedre kan det vel ikke siges, så jeg glæder mig på KCLs vegne til at byde Sepp Piontek, Preben Elkjær og Frits Ahlstrøm velkommen til Skive den 29. oktober” slutter Per Jeppesen.

Billetter sættes til salg i uge 40.

Undertegnede står rådighed for yderligere informationer.

Venlig hilsen
Per Jeppesen
Direktør
Kulturcenter Limfjord
Tlf.: 36 93 90 58