Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Kick Off på TvDanmark 1

Mandag d. 20. november 2000

Pressemeddelelse
Mandag den 20. november 2000


- KICK OFF på TvDanmark 1 -
Skæbnetime for FC Barcelona


FC Barcelonas europæiske ære er på spil, når klubben torsdag den 23. november gæster den belgiske Club Brugge i UEFA Cuppens 3. runde. Det spanske storhold måtte overraskende sige farvel til Champions League allerede efter det indledende gruppespil. Den store skuffelse, som har efterladt hele Katalonien i fodboldmæssig undtagelsestilstand, kan kun opvejes af succes i UEFA Cuppen.

Siden den uvelkomne exit fra Champions League har ”Barca” tabt sine to sidste kampe i Primera Division – hjemme mod Villareal og ude mod Zaragoza. UEFA Cup-kampen mod Club Brugge er sandsynligvis sidste udkald for træner Lorenzo Serra Ferrer, hvis han har ambitioner om at blive siddende i chefstolen. Medierne er for længst begyndt at rasle med sablerne, og den nyvalgte præsident, Joan Gaspart, kan blive tvunget til at vise handlekraft, hvis nedturen fortsætter på torsdag.

Og Rivaldo, Kluivert, Luís Enrique, Cocu, Petit, De Boer og FC Barcelonas øvrige stjerner får med garanti ikke noget foræret på Jan Breydelstadion i Brugge. Godt nok er Club Brugge ikke et navn, som normalvis får det til at løbe koldt ned ad ryggen på europæiske storhold, men en række på 13 sejre ud af 13 mulige og en målscore på 51-8 (!) i den belgiske 1. division taler sit eget, tydelige sprog. Med udesejren på hele 4-0 over rækkens nummer 4, Charleroi i lørdags, tangerede Club Brugge i øvrigt Anderlechts 36 år gamle rekord med 13 sejre i træk. Men alt peger på, at den tidligere Rosenborg-træner, Trond Sollied, langt fra er færdig med at skrive historie i den belgiske klub.

Fodboldfeberen raser i hvert fald i Brugge, og allerede dagen efter UEFA Cup-lodtrækningen var de 30.000 billetter til opgøret mod den spanske gigant FC Barcelona solgt.

TvDanmark 1 transmitterer kampen direkte torsdag den 23. november fra klokken 20.25.

Kommentator i Brugge: Peter Grønborg

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Sportschef, Martin Dalgaard
via TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.