Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

To ledige job

Fredag d. 12. november 2010


To sportsjournalister søges til Berlingske Medias sportsredaktion

Berlingske Medias sportsredaktion søger to journalister, der ønsker at brede sig mest muligt over de mange platforme, vi dagligt servicerer. Det gælder både printjournalistikken i Berlingske Tidende, B.T. og Urban samt netjournalistikken til Danmarks sportssite Sporten.dk.


Vi leder efter journalister, der kan sætte et markant præg på den moderne medievirkelighed med de forskellige platformskrav og –muligheder. Men vi er også nysgerrige, hvis du har tydelige spidskompetencer, som kan præge vores redaktion.Vi forventer, at du er glad for sport, har en grundig basisviden, at du kan gennemskue processerne i sportens verden og har en sikker pen.Vi forventer, at du har nyhedssans, masser af idéer og et ønske om at gå kritisk og seriøst til værks i sportens verden og i den hårde konkurrence. Vi forventer, at du både har hurtigheden og grundigheden i dit arbejde, for vi får brug for begge dyder.Vi forventer endvidere, at du er indstillet på at forholde dig til alle vores produkter, som udkommer i både tekst, billeder og lyd.Berlingske Medias sportsredaktion er en af landets største med 27 fastansatte medarbejdere, som alle har det til fælles, at de er ærgerrige med deres arbejde og bevidste om, at de sociale evner er nødvendige for at kunne arbejde sammen som et hold.Tiltrædelse: 1. januarHar du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Jacob Staehelin, sportschef B.T. på 26 27 49 42

eller

Flemming Fjeldgaard, sportsredaktør Berlingske Tidende, 51 51 28 60Vi glæder os til at læse din ansøgning og dit CV. Ansøgningen sendes senest den 23. november til:Jacob Staehelin

Berlingske Media

Pilestræde 34

1147 København K

Mail to: jst@sporten.dk