Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presse-info til SIF-Brøndby

Onsdag d. 1. december 2010

Søndagens Superligakamp mellem Silkeborg IF og Brøndby IF spilles klokken 18.00 på NRGi Park i Århus. Her følger info til pressens udsendte til kampdagen.

Det kommer til at blive, som det plejer – og så ikke alligevel – når SIF i årets sidste Superligarunde tager imod Brøndby IF.

Kampen spilles nemlig på NRGi Park i Århus, da vejrforholdene som bekendt har sat en effektiv stopper for muligheden for at gennemføre kampen på et Silkeborg Stadion, der ikke har indlagt varme.

Vedr. akkreditering forløber dette som vanligt via superliga.dk – og al pressehåndtering vil i udgangspunktet foregå, som om det var en ”almindelig” Superliga-kamp på NRGi Park. Det vil for eksempel sige, at akkrediterede journalister, fotografer m.v. skal checke ind i Team Danmark-Bygningen ved indgang A5-A8. Se oversigtskort her.

Akkrediterede mediefolk vil her få udleveret akkrediteringskortet, der giver adgang til det nye presselokale og til pressepladserne inde på selve stadion – her udleveres (og efterfølgende afleveres!) også fotoveste til fotograferne.

Presselokalet findes på 1. sal i Team Danmark-Bygningen. Når man skal fra presselokalet til pressepladserne på stadion, skal man ned ad trappen igen, ind på løbebanen og op på A-tribunen via den første trappe til venstre.

Holdopstillinger kan findes på superliga.dk ca. klokken 17.00.

Superflash Zone vil være mellem spillerboksene ved kanten af banen ud mod hovedtribunen. Flash Zone vil være på cindersbanen lige foran spillertunnellen, og Mixed Zone vil være i gangen ind mod omklædningsrummene.

Til slut skal det pointeres, at vi formentlig ikke undgår at skulle indgå forskellige kompromiser på dagen – men så længe samarbejdsviljen er til stede, skal det nu nok lykkes at lave en fin fodboldkamp med gode omkringliggende forhold alligevel. Vel mødt på NRGi Park!

Ved spørgsmål – kontakt kommunikationschef Michael Ravn.