Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Joachim Boldsen med til VM

Torsdag d. 6. januar 2011

Den danske håndboldstjerne Joachim Boldsen skal med til VM i håndbold, som i næste uge indledes i Sverige. Ikke for Danmark, men for Danmarks Største Fællesskab, TV 2, der har Boldsen med som ekspert under slutrunden.


Han har aldrig været mundlam, den danske håndboldstjerne Joachim Boldsen, og TV 2s seere kan glæde sig til Boldsens åbne og ærlige facon, når der fra 13.-30. januar spilles VM i herrehåndbold i Sverige. Boldsen, der indstillede sin landsholdskarriere efter OL i 2008, skal nemlig være TV 2s håndboldekspert under slutrunden, der naturligvis sendes på hele Danmarks hjemmebane, TV 2.

Og den ukuelige fighter glæder sig til den nye udfordring.
- Det bliver rigtig sjovt at følge det landshold, man selv har været en del af, og jeg glæder mig rigtig meget til at stå på sidelinjen og se kampene på allertætteste hold. Men jeg glæder mig også rigtig meget til at være en del af TV 2s VM-hold, som jeg jo som spiller har arbejdet sammen med i mange år, siger Joachim Boldsen, der spår de danske håndboldherrer store muligheder for succes.

Danmark bliver verdensmestre
- Den gode lodtrækning betyder, at det vil være en skuffelse, hvis ikke de kommer i semifinalen, og jeg tror faktisk, de går hele vejen og bliver verdensmestre. Men succesen afhænger meget af Mikkel Hansen, der skal styre det danske angrebsspil, og af, om målmændene står op til deres bedste.


TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.Joachim Boldsen er sammen med Nikolaj Jacobsen udtaget til VM-slutrunden som to af TV 2s håndboldeksperter, og seerne vil komme til at nyde deres præstation både i VM-studiet sammen med Morten Ankerdal og sammen med Stine Bjerre Jørgensen på sidelinjen. TV 2s tredje håndbold-ekspert er Bent Nye-gaard, der traditionen tro danner kommentatorpar sammen med Thomas Kristensen.

Det allerbedste VM-hold
- Vi er rigtig glade for, at Joachim Boldsen har takket ja til at være en del af TV 2|SPORTENs VM-hold. Boldsen var en stjerne både på og udenfor banen, da han spillede på landsholdet, og vi er helt sikre på, at hans åbne og umiddelbare facon passer perfekt ind i TV 2s VM-dækning, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og tilføjer:

- Efter et fantastisk kvinde-EM i december, glæder vi os rigtig meget til VM. Vi stiller traditionen tro med det allerbedste VM-hold af værter, eksperter og kommentatorer, og vi glæder os til igen at være Danmarks Største Fællesskab for de håndboldinteresserede danskere.

TV 2 åbner første gang VM-studiet i Malmö Arena torsdag 13. januar, hvor VM indledes med kampen mellem værterne Sverige og håndbold-lilleputten Chile. Herefter er TV 2 naturligvis med – intenst og begejstret – helt frem til VM-finalen søndag 30. januar.