Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ritzau søger ny sportsredaktør

Lørdag d. 19. februar 2011


Ritzau søger sportsredaktør

Ritzau søger ny sportsredaktør. Vi søger en erfaren nyhedsjournalist med lyst og evne til at være leder for en velfungerende redaktion med stor gennemslagskraft i den danske sportspresse.

Den ny sportsredaktør må gerne have ledelseserfaring. Opgaven lyder på at prioritere redaktionens kræfter - herunder et ikke ubetydeligt rejsebudget - op mod et fortsat stigende antal sportsbegivenheder i ind- og udland. Samtidig med at vi følger den fælles dagsorden, har redaktionen en stor ambition om selv at være med til at sætte dagsorden.

Du skal være en dynamisk igangsætter med et godt overblik og en sikker nyhedsvurdering, og du skal kunne motivere og coache redaktionens syv journalister og en praktikant. Du skal have lyst til at udvikle både produktet og medarbejderne gennem efterkritik og medarbejdersamtaler. Hertil kommer, at du selv skal kunne levere den skarpe nyhedshistorie eller analyse til alle formater.

Ritzaus nyhedsproduktion planlægges og afvikles med kundefokus og styres direkte mod de forskellige formater som net, print, tv, radio og mobil. Stillingen kræver derfor lyst og evne til at samarbejde meget tæt med de øvrige funktioner på bureauet.

Ud over de journalistiske opgaver er der også administrative opgaver forbundet med jobbet. Det drejer sig især om vagtplanlægning og budgetstyring.

Yderligere oplysninger hos redaktionschef Erik Fogtmann på tlf. 33 33 00 00/40 35 30 94. Skriftlig ansøgning til erik.fogtmann@ritzau.dk senest mandag den 7. marts kl. 12.