Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fight Night på TvDanmark

Torsdag d. 23. november 2000

Pressemeddelelse
Torsdag den 23. november 2000


- ”Fight Night” på TvDanmark 1 -
Johnny Bredahl får ny VM-modstander, når TvDanmark 1 transmitterer direkte fra
Viborg Stadionhal fredag den 1. december

Når verdens måske bedste bantamvægter, Johnny Bredahl, går i bokseringen fredag den 1. december i Viborg Stadionhal, er det hans jubilæumskamp nr. 50. Men hans oprindelige VM-udfordrer, Giovanni Andrade, har meldt afbud til stævnet med den begrundelse, at han ikke kan overholde den øvre vægtgrænse i Bantamklassen.

I stedet får Johnny Bredahl ”fornøjelsen” af at møde den skrappe mester og hardhitter, Bernardo Manuel Mendoza, fra Chile. Han er en rutineret bokser med en særdeles imponerende rekordliste.

Han har i alt bokset 60 professionelle kampe, hvoraf hele 52 er vundet heraf 30 på knockout! Kun otte kampe er tabt heraf to om henholdsvis WBA- og IBF-verdensmesterskabet til så skrappe boksere som Wilfredo Vazquez fra Puerto Rico og den hidtil ubesejrede amerikaner Tim Austin.

Det bliver en barsk og hård jubilæumsmodstander for Johnny Bredahl, der målrettet går efter en revanchekamp mod Paulie Ayala i det nye år.

Derudover skal Brian Nielsen op i en revanchekamp mod amerikaneren Dick ”Bull” Ryan, der som bekendt var skyld i danskerens eneste nederlag i karrieren.

Super-Mellemvægteren, Mads Larsen, er også at finde i ringen igen. Det samme er Dennis Holbæk, George Scott, Rudy Markussen, Tommi Schmidt, Anders Styve og debutanten Giovanni Alvarez, der er Fredrik Alvarez’ 20-årige lillebror.

Derudover har alle boksefans mulighed for at lykønske Johnny Bredahl med jubilæumskampen, idet folk kan chatte på nettet med promotor Bettina Palle, Johnny Bredahl og Brian Nielsen, der vil sidde klar ved tasterne mellem kl. 18.00-20.00 mandag den 4. december. Alt, folk skal gøre, er at klikke sig ind på www.tvdanmark.dk. Så vil der være et direkte link til chatten.

Kommentatorer: Søren Søndergaard og Jørgen Herbert.
I studiet: Hans Henrik Palm og Lisbeth Janniche.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.