Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Morten Mølholm forfremmet

Mandag d. 7. marts 2011

DIF's kommunikationschef bliver udviklingschef

Morten Mølholm Hansen er ny udviklingschef i DIF efter at have været kommunikationschef i en lang årrække. Det er et af elementerne i en organisatorisk tilpasning af DIF's administration.Danmarks Idræts-Forbund (DIF) har foretaget en intern rokade i sin administration, som træder i kraft i dag."De organisatoriske tilpasninger af DIF's administration skal sikre det bedst mulige grundlag for at opfylde målsætningerne i DIF's 2014-strategi om at få endnu flere til at dyrke idræt i DIF-idrættens foreninger, udvikle frivilligheden i dansk idræt, styrke idrættens samfundsmæssige ansvar og opnå størst mulig synlighed," siger DIF's direktør Karl Chr. Koch.

DIF's nuværende udviklingsafdeling deles op i en ny udviklingsafdeling og en selvstændig uddannelsesafdeling.Den nye udviklingsafdeling skal sikre størst muligt fokus på udvikling af DIF-idrætten, herunder de udviklingsprojekter, som DIF og specialforbund har søsat og vil søsætte i den kommende tid. Udviklingsafdelingen ledes af Morten Mølholm Hansen, som har været kommunikationschef i DIF siden 1993.

En ny uddannelsesafdeling skal sætte endnu større fokus på udvikling af frivillige trænere og ledere. Uddannelseschef bliver den tidligere udviklingschef Dorthe Heide.Der etableres et ledelses- og idrætspolitisk sekretariat i DIF. Idrætspolitisk chef bliver Poul Broberg, der hidtil har været direktionssekretær i DIF. DIF's nuværende sekretariat nedlægges i sin nuværende form og en række af medarbejderne bliver en del af DIF Udvikling.Stillingen som kommunikationschef opslås snarest og forventes besat senest 1. juni 2011. Direktør Karl Chr. Koch fungerer som kommunikationschef, indtil en ny tiltræder.Yderligere oplysninger fås hos:
Direktør Karl Chr. Koch, mobil 40 45 37 30
Udviklingschef Morten Mølholm Hansen, mobil 21 66 37 74Med venlig hilsenCasper Hollerup
Kommunikationskonsulent
Mobil 24 64 52 53