Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Samarbejdsaftale med Betsafe

Onsdag d. 9. marts 2011På Danske Sportsjournalister generalforsamling i dag i KB's lokaler på Frederiksberg blev det offentliggjort, at det skandinaviske spilleselskab Betsafe bliver foreningens nye samarbejdspartner.

Danske Sportsjournalister har i mange år haft en samarbejdsaftale med Danske Spil, men med henblik på den kommende liberalisering af det danske spillemarked har man valgt at søge nye græsgange i form af Betsafe.

Når den nye spillelovgivning træder i kraft, vil aftalen bl.a. inkludere diverse annoncering i Danske Sportsjournalisters medier. Men indtil da vil samarbejdet primært være baseret på en ny odds/tipsturnering mellem medierne, som partnerne vil søsætte i den nærmeste fremtid.

Betsafe kommer også til at sponsere det danske presselandshold i fodbold. Den første kamp under samarbejdet bliver d. 26. marts kl. 12, da det danske presselandshold møder Norges presselandshold i Oslo forud for EM-kvalifikationskampen mellem Norge og Danmark.

Danske Sportsjournalisters nyvalgte formand, Andreas Kraul udtaler:
”Vi er glade for at få Betsafe som samarbejdspartner. Betsafe har jo fornylig indgået sponsoraftale med Superligaen og 1. Division, og de sponsorater vil utvivlsomt åbne op for mange spændende muligheder i vort samarbejde.

”Betsafe danske manager, Richardt Funch udtaler:
”Vi er rigtig glade for at kunne indgå denne samarbejdsaftale. De danske sportsjournalister beskæftiger sig jo med det samme, som vi gør - nemlig sport. De skriver om det, og vi udbyder spil på det, hvilket giver nogle fantastiske synergier og muligheder for vort fremtidige samarbejde."

Richardt Funch

Country Manager Denmark

Betsafe.com

Mobil + 45 27396539OgAndreas Kraul

Formand

Danske Sportsjournalister

Mobil +45 21490456