Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny kommunikationschef i DIF

Torsdag d. 28. april 2011

Steen Dahl Pedersen er ny kommunikationschef i DIF

1. juni tiltræder Steen Dahl Pedersen som ny kommunikationschef i Danmarks Idræts-Forbund (DIF). Steen Dahl Pedersen har de seneste seks år været kommunikationschef i Kommunernes Landsforening (KL).


DIF får 1. juni 2011 ny kommunikationschef, og valget er faldet på Steen Dahl Pedersen, som de seneste seks har været kommunikationschef i KL, hvor han også tidligere har været pressechef gennem tre år.”Vi er meget glade for ansættelsen af Steen Dahl Pedersen som ny kommunikationschef i DIF. Steen er en erfaren og moderne kommunikationsekspert, som har vist flotte resultater på kommunikationsområdet i KL. At han kommer fra netop KL er også et plus, for KL kan på flere områder sammenlignes med DIF, da de begge hører til blandt de allerstørste medlems- og interesseorganisationer i Danmark,” siger direktør i DIF, Karl Chr. Koch.Karl Chr. Koch fortsætter:
”Steens opgave i DIF bliver kommunikation i bred forstand. Og bred skal tages helt bogstaveligt, for Steens og resten af kommunikationsafdelingens primære opgave i de kommende år bliver netop at profilere bredden i DIF. Mange tænker DIF som en eliteorganisation, men med over 1,7 mio. aktive medlemmer, så bruges hovedparten af DIF’s ressourcer på bredden. I den kommende tid skal vi synliggøre DIF-idrættens breddeaktiviteter og samtidig vise, hvilke samfundsmæssige opgaver DIF-idrætten løfter. Denne proces omkring synlighed kommer Steen til at stå i spidsen for, og den opgave er jeg overbevist om, at han er mand for at løfte.”Fakta om Steen Dahl Pedersen:

Tidligere jobs: 11 år i KL, hvoraf ni år var som kommunikations- og pressechef. Før KL har Steen Dahl Pedersen bl.a. arbejdet med kommunikation og presse i Folketinget og i Aalborg Kommune.
Uddannelse: Cand.mag. i kommunikation og international politik fra AUC.
Alder: 44 år.
Nederst i denne pressemeddelelse kan du hente et billede af Steen Dahl Pedersen til redaktionelt brug.Yderligere kommentarer:
Karl Chr. Koch, mobil: 40 45 37 30


Venlig hilsenJakob Draminsky
KommunikationskonsulentDanmarks Idræts-Forbund
Mail:jdr@dif.dk
Tlf.: 43 26 20 24