Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Deadline for EM-akkreditering den 27. maj

Onsdag d. 25. maj 2011

Lørdag den 11. juni spilles der åbningskamp til UEFA U21-EM 2011 slutrunden, når Hviderusland og Island åbner turneringen på Aarhus Stadion kl. 18.00.

Slutrunden har deltagelse otte lande: I gruppe A møder Danmark, Schweiz, Hviderusland og Island hinanden i Aalborg og Aarhus, mens Tjekkiet, Ukraine, Spanien og England mødes i Herning og Viborg i gruppe B.

De to semifinaler spilles den 22. juni i Herning og Viborg, mens der er finalen lørdag den 25. juni klokken 20.45 på Aarhus Stadion.

Ved EM-slutrunden i Sverige var der over 700 registrerede mediefolk akkrediteret til turneringen.

Såfremt I ønsker at dække slutrunde, er det fra dags dato muligt at ansøge om akkreditering, hvilket skal ske ved at benytte UEFA's medie portal F.A.M.E.

Det er først muligt at ansøge om akkreditering, når man er blevet registreret i F.A.M.E.

Registrering, der er på engelsk, sker ved at følge dette link http://www.uefa.com/MIUFAMEregistration http://www.uefa.com/MIUFAMEregistration> .

Efter indsendelse af registrering vil man efterfølgende blive bedt om at sende en kopi af pressekort samt eksempler på det arbejde, man har foretaget for det relevante medie på e-mailadressen: fame_accreditations@uefa.ch

Når registreringen er blevet accepteret, vil det efterfølgende være muligt at ansøge om akkreditering til selve turneringen, efter at man har modtaget en mail som bekræftelses.

Såfremt man allerede er registreret i F.A.M.E., skal man ansøge ved at benytte denne adresse http://media.fame.uefa.com http://media.fame.uefa.com>

Ikke rettighedshavende radio- og tv medier skal benytte F.A.M.E Broadcaster Portal på denne adresse: http://broadcasters.fame.uefa.com http://broadcasters.fame.uefa.com>

Rettighedshavere skal kontakte bookings@uefa.ch , såfremt der er Unilateral Service behov og/eller spørgsmål.

Deadline for ansøgning er fredag den 27. maj.

Såfremt der er spørgsmål kontakt venligst Thomas Mark eller Jacob Wadland på e-mail mark@dbu.dk eller jwad@dbu.dk , så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Udsendt på vegne af Jacob Wadland, Kommunikationschef, U21-EM 2011 Denmark