Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Cathrin til DR-TV-sporten

Mandag d. 27. november 2000

Cathrin Terney Tromborg fra Berlingske Tidende skifter til DR-TV-sporten fra den 1. januar.

Cathrin bliver håndboldreporter, men får også lov at prøve kræfter med andre opgaver.

Cathrin blev uddannet i februar 1999, og samtidig blev hun fastansat på Berlingeren. Det var også her, at hun tilbragte sin praktiktid - heraf et år på sporten, så alt i alt med ferie-vikariat osv. har hun været godt 3 1/2 år på Berlingske Tidendes sportsredaktion.

- Derfor er det selvfølgelig meget vemodigt at skulle forlade stedet, men måske også godt nok at komme ud og prøve kræfter med noget nyt, siger Cathrin.

Cathrin Terney Tromborg kommer iøvrigt fra Jelling, og dermed er Jelling atter repræsenteret på TV-sporten, hvor Tommy Troelsen var studievært i en årrække.

Da Cathrin gik i skole i Jelling, var Tommy Troelsen lærer på skolen.

- Jeg havde aldrig Tommy Troelsen som lærer på skolen, men jeg har kendt ham, siden jeg var to år og rendte rundt i hans hus med sut i munden, fordi mine forældre også var
lærere på skolen og derfor gode venner med ham. Så da jeg i 9. klasse skulle i erhvervspraktik, så måtte det - med mine drømme om at blive sportsjournalist - naturligvis være med Tommy på DR-sporten. Jeg var med til at lave "fodbold '88", og jeg ved, at Tommy siden har sagt, at det da var klart, at jeg gik hen og blev sportsjournalist - med den fremragende lærermester in mente naturligvis, siger Cathrin.