Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressens forhold under EM for U-21-landshold i Danmark

Onsdag d. 8. juni 2011

Information vedrørende pressemulighederJeg kontakter jer, fordi I har ansøgt og modtaget akkreditering til UEFA U21 2011-slutrunden.Formelt set er det UEFA, der overtager en række praktiske opgaver, hvilket betyder, at tingene ikke altid vil være, som I måske er vant til. Brug derfor fem minutter på denne mail, da det kan spare jer for at en del spildtid.De vigtigste ændringer er:

AkkrediteringUnder turneringen vil alle modtage en overordnet turneringsakkreditering, der sikrer adgang til alle presseaktiviteter under slutrunden, herunder også de presseaktiviteter, de otte deltagernationer afvikler både på stadion og på deres træningsbaner.Den overordnede turneringsakkreditering skal afhentes i ”Accreditation Centre”. Vedhæftet er et oversigtskort over beliggenheden på de fire spillesteder.For adgang til medietribunen og/eller banen skal der herudover ansøges om akkreditering til hver enkelt kamp. Det bør I allerede have gjort via FAME. Såfremt det ikke er tilfældet, bør I skrive en mail til fame_accreditations@uefa.ch, hvor I specificerer, hvilke kampe I ønsker at overvære.Kamp akkrediteringen vil blive udleveret i form af et klistermærke, der skal sættes på turneringsakkrediteringen. Kamp akkrediteringerne vil blive udleveret i ”Media Centre”, der også fremgår af de vedhæftede kort.

Adgangsvej til medietribunen Aarhus StadionFor at sikre de bedst mulige forhold for den skrivende presse er der bygget en ny medietribune til slutrunde, som er beliggende på C-tribunen (ved travbanen). Adgang til tribunen sker ved at man går rundt om stadion, så man skal være forberedt på godt fem minutters gåtur fra Medie centret. Se vedhæftede fil for den grafiske illustration.

Adgangsvej for fotografer Aalborg StadionJævnfør UEFA’s guidelines skal fotografer placeres enten bag ved målet eller langs sidelinjen på ved den tribune, der ligger modsat udskiftningsbænkene.På grund af den meget begrænsede plads bag ved målene på Aalborg Stadion, vil fotograferne på Aalborg Stadion kun kunne sidde på sidelinjen modsat udskiftningsbænkene, og fotograferne vil være tvunget til at gå rundt om stadion for adgang til denne position. Se vedhæftet dokument for grafisk illustration.Til orientering vil der blive lavet en undtagelse i forbindelse med de holdfotos, der tages umiddelbart før kick off, hvor der sikres en hurtigere adgang indenfor stadion med hjælp fra stewards.

ÅbningstiderAkkrediteringscentret vil være åben fra den 8. juni frem til første kampdag fra kl. 9.00 til 20.00. Åbningstiderne i den resterende periode fremgår

PresseaktiviteterSe oversigten over holdenes kontaktpersoner, presseaktiviteter, træningsbaner og hoteller på denne webside: http://en.uefa.com/under21/finals/media/index.htmlJeg håber, I får en forrygende turnering. Vi glæder os i hvertfald.Med venlig hilsen


Jacob Wadland
UEFA Under-21 Championship Denmark 2011
Head of Media Operations - LOC
jwad@dbu.dk · Telefon +45 4326 5433
Mobil +45 5131 5324
_______________________________________
Fodboldens Hus · DBU Allé 1 · DK-2605 Brøndby
Telefon +45 4326 2222 · Telefax +45 4326 2245
www.U21denmark2011.com · www.U21em.dk
www.dbu.dk