Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Sejr til Presselandsholdet i Polen

Onsdag d. 16. maj 2012


Efter et 2011 med både op og nedture kom presselandsholdet fornemt i gang med sæsonen 2012, da det lørdag den 12. maj blev til en fornem 3-1 sejr på en særdeles svær udebane i den tidligere Østblok – nærmere bestemt mod Polen.
Byen Kolobrzeg – hvor det danske A-landshold får base under EM-slutrunden – var vært for presselandskampen, der samtidig var et revancheopgør for den danske sejr på 2-0 i Lyngby i efteråret 2010.
Foran små 100 tilskuere og to lokale polske tv-hold leverede de danske spillere især en glimrende første halvleg. Her bragte unge Thomas Hovmøller fra DR de rød-hvide foran, mens Farzam Abolhosseini fra B.T. og sporten.dk øgede til 2-0. I pausen fortrak de polske spillere til omklædningsrummet, og mens en hård blæst med tilhørende regn begyndte at komme ind over banen fra Østersøen, blev anden halvleg sværere for de danske spillere.
Polen reducerede til 2-1 på en fræk hjørnesparksdetalje, mens den rutinerede polske keeper parerede stort set alle forsøg. Det lykkedes dog Mads Olsen at øge til 3-1, som også blev resultatet af en god og fair kamp.
Ud over sejren fik de danske spillere også mulighed for at se nærmere på de forhold, der venter både presse, fans og spillere under sommerens slutrunde. Sand Hotel, hvor pressen skal bo, var vært for både en brunch og en rundvisning inden kampen, og der ser ud til at vente de udsendte danske journalist en god oplevelse både hvad angår værelser og det kulinariske.
I det hele tager glæder byen Kolobrzeg sig til at være vært for alle danskere til sommer – foreløbig udnyttede presselandsholdet dog gæstfriheden til at hente en vigtig sejr i første kamp i 2012.