Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny fodboldbog

Torsdag d. 27. september 2012

Ny bog på vej fra Lindhardt og Ringhof
Søren Larsen

Kampen

Et liv i fodboldens tjenesteSøren Larsen har taget turen som professionel fodboldspiller fra barndomsklubben i Køge over Brøndby og videre ud i Europa med millionkontrakter hos klubber som Schalke 04, Toulouse og Feyenoord.

Hans karriere tegner lys, men det går efterhånden op for ham, hvor ondt et spil – på og uden for banen – professionel fodbold kan være. Trods en endeløs række af skader, uheld og modvilje mod ham fra nogle af hans egne trænere formår Søren næsten hele vejen at holde modet oppe. Han har udviklet en egoisme, stædighed og konkurrencementalitet, som gør, at han nægter at give op. Han arbejder konstant med sig selv og inddrager mere eller mindre skøre behandlingsmetoder for at blive sine utallige skader kvit.

Søren fortæller også om, hvordan landsholdet har været et holdepunkt for ham, når alt andet er gået galt – når han har været bænket uden skader, har han stædigt trænet selv for at være klar i det øjeblik, da Morten Olsen ringer og indkalder ham til landsholdstruppen.

”Jeg giver Mladen en ordentlig stempling senere på sæsonen, hvor jeg rammer ham med mine stålknopper, så han må udgå fra træningen. Da det sker, er det eneste, som ærgrer mig, at den ikke er så demonstrativ og eftertrykkelig, at han forstår, at det er payback for de brækkede ribben tidligere på sæsonen.”

Citat fra bogen

Titel: Kampen – et liv i fodboldens tjeneste

Forfatter: Søren Larsen

Omfang: 288 sider

Pris: 299,95 kr.

Udkommer 25. oktober 2012NYT PRESSESITE!

· Pressemateriale, forsidefotos og forfatterfotos på presse.lindhardtogringhof.dk

· Bestilling af eksemplar med henblik på anmeldelse sendes til e-mail: presse@lindhardtogringhof.dk

· For mere information & interview, kontakt presseafdelingen: Søren Anker Madsen på sam@lindhardtogringhof.dk / 36 15 67 50