Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog om Tour de France

Onsdag d. 10. oktober 2012

Joakim Jakobsen
Tour de France
Historien om verdens hårdeste cykelløb

I 2013 runder Tour de France løb nr. 100 – derfor genudsender Lindhardt og Ringhof nu Joakim Jakobsens anmelderroste værk om verdens hårdeste cykelløb. I flere år har bogen været udsolgt og samtidig stort set umulig at opdrive antikvarisk.

Joakim Jakobsen fortæller hele historien bag løbet og følger dets udvikling år for år fra det første løb i 1903. Han beskriver de mest absurde optrin og fortæller de vildeste anekdoter. Og han går tæt på de afgørende etaper og tegner portrætter af store og små mestre fra den første vinder til den seneste hersker.

Verdens bedste cykelryttere har gennem mere end 100 år presset deres kroppe og hoveder gennem umenneskelige strabadser på de franske landeveje og bjergtoppe. Hårdheden, taktikken og enkeltmandspræstationerne har fascineret publikum, så løbet i dag er verdens største årlige sportsbegivenhed. En scene, hvor helte taber stort og frygteligt eller lider sig til sublime sejre. Og hvor heroisme, snyd og brændende rivalopgør hvert år skrives ind i historien.

Titel: Tour de France – historien om verdens hårdeste cykelløb
Forfatter: Joakim Jakobsen
Omfang: 816 sider
Pris: 299,95 kr.

Udkommer 24. oktober 2012