Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Play the Game

Torsdag d. 28. marts 2013


Kære kollega

Vedhæftet finder du indbydelse til og program for seminaret ”The challenge for Europe in the governance of sport”, som afholdes af Play the Game og Idrættens Analyseinstitut med deltagelse af op til 100 repræsentanter fra idrætsorganisationer, universiteter, EU-institutioner, interesseorganisationer m.m.

Seminaret finder sted mandag den 8. april i Bruxelles. Vi indser, at den samlede danske medieverden næppe vil gå i pilgrimstog til EU’s hovedstad i denne ellers oplagte anledning, men er du alligevel i nærheden eller kender en kollega/korrespondent, som er det, tør vi godt love et udbytterigt seminar.

Det er det hidtil største og bredeste EU-arrangement med fokus på ledelseskulturen i de internationale idrætsforbund, og det indgår i EU’s forberedelser af fællesskabets fremtidige idrætspolitik. Play the Game/Idan vil benytte dagen til at lancere et nyt værktøj til måling af god idrætsledelse, Sports Governance Observer, som er udviklet i samarbejde med eksperter fra seks europæiske universiteter og the European Journalism Centre.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig som beskrevet i vedhæftede.

Yderligere oplysninger hos undertegnede. Glædelig påske!

Best regards/bedste hilsner

Jens Sejer Andersen
International director/International chef