Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Rejsearrangør skifter job

Torsdag d. 9. maj 2013

Ulrik Bohse, Danske Sportsjournalisters rejsearrangør/rejseleder gennem snart 24 år har skift arbejdsplads og vi har valgt at følge Ulrik. Der vil således fremover komme tilbud på fællesrejser på udenlandsrejse fra Ulrik’s nye firma som er Escape Travel A/S som er del af Scandinavian Cruise Center i København.
Ulrik Bohse udtaler:
Jeg glæder mig utroligt meget til at betjene Danske Sportsjournalister’s medlemer i det nye regi.
Umiddelbart er der nok ikke så mange der kender vores navn i Danmark, men i vores nabolande, Norge og Sverige er Escape Travel en kendt og veldrevet rejsebureaukæde med stor erfaring i at arrangere bla. flodkrydstogter og ikke mindst Safari i Østafrika. Escape holder til huse på Strøget i København, i samme kontor som Scandinavian Cruise Center (Cruise.dk) der er Danmarks ældste krydstogtsrejsebureau. I 2011 blev Cruise.dk en del af denne veletablerede rejsebureaukæde i Norden og vi er derfor glade og stolte over, at vi nu kan præsentere Escape Travel i Danmark.

Cruise.dk er et krydstogtrejsebureau, der siden 1991 har specialiseret sig i at arrangere grupperejser med de store krydstogtskibe til feriedestinationer overalt i verden. Denne ekspertise bruger vi nu til at udvide vores rejseprodukter til også at omfatte bla. safari, togrejser, krydstogter med mindre skibe og ikke mindst flodkrydstogter.
I forvejen råder vi også over Iceland Explorer som sælger rejser til Island, Færøerne og Grønland. Denne afdeling startede for nøjagtigt et år siden og oplever for tiden en meget stor interesse for rejser til netop Island.

Hovedfilosofien bag firmaets virke vedbliver under alle omstændigheder at være, at intet er umuligt og at vejen til din drømmerejse går via professionel og venlig betjening i åben dialog omkring - og med stor forståelse for - det enkelte individs behov og ønsker

Escape Travel A/S, Scandinavian Cruise Center A/S samt Iceland Explorer A/S er alle medlem af DRF (Danmarks Rejsebureau Forening) og registreret i Rejsegarantifonden.