Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Vi støtter "Play the Game" - du får rabat

Tirsdag d. 9. juli 2013


Danske Sportsjournalister har endnu en gang valgt at bidrage til "Play the Game"-konferencen, som efter otte år og tre konferencer i udlandet (Island, England og Tyskland), nu vender hjem igen, og denne gang finder sted i dagene 28. til 31. oktober i år i Aarhus, med hjemsted på Helnan Marselis Hotel.

Vi har i bestyrelsen fundet det relevant at yde 15.000 kr. fra vores pulje til fyraftensmøder og efteruddannelse, således at et par brasilianske journalister - uden mulighed for selv at skaffe sig dækning for deres rejseudgifter - kan komme og være med til at belyse skismaerne omkring de store mega-events, der er nært forestående i deres hjemland: Fodbold-VM i 2014 og OL i 2016.
"Play the Game" vil, blandt meget andet, gerne sætte fokus på spørgsmål som:
Betaler skatteyderne for stor en del af festen ?
Ender penge på de rigtige konti ?
Hvorfor fører VM og OL til et større fokus på korruptionen i toppen af brasiliansk idræt ?
Hvad siger brasilianerne til, at flere af deres stadions kommer til at henstå som "hvide elefanter" ?
Vil de store stævner få flere til at dyrke sport ?

For at få den rette ekspertise med til at belyse og diskutere disse af konferencens mange emner, har vi sagt ja til at yde vort bidrag til omkostningerne. Vi har før doneret beløb på 25.000 og 20.000 kr. til tidligere udgaver af "Play the Game", men efter et år, hvor vi har måttet stå for et sekscifret udgiftsbeløb til afholdelse af Nordisk Kongres i København, skræver vi ikke over mere, end bukserne kan holde til.

Til gengæld for vores donation kan alle medlemmer af Danske Sportsjournalister nyde den fordel, at de kan tilmelde sig konferencen - med rabat.
"Play the Game" yder alle DS-medlemmer 25 procents rabat på det til enhver tid gældende konferencegebyr. Og er man hurtig, og tilmelder sig inden 15. august, er det ekstra fordelagtigt, idet man indtil da har en "erly bird-tarif"
"Play the Game" gør opmærksom på, at rabatten i praksis opnås ved, at man på online-tilmeldingen vælger:
1) bankoverførsel og
2) under "special remarks" skriver: DS-medlem, nummer xxx
Så vil man automatisk blive præsenteret for rabat-prisen, som kun gælder selve gebyret som omfatter alle konferenceaktiviteter og de fleste måltider undervejs.

"Play the Game" har endvidere lovet at stille sig til rådighed for et fyraftensmøde i DS-regi omkring Brasilien-temaet eller andre af de emner, der er aktuelle på dette års konference, ligesom man kan vente et indlæg i vort medlemsblad "Den Gyldne Pen" fra begivenhederne i et af de kommende numre.
Vi kan kun opfordre til, at man studerer det omfangsrige program og de mange muligheder for at få vigtige og relevante emner for vores branche grundigt og alsidigt belyst, måske skaffe sig kontakter og aftaler, og baggrundsstof og -viden til at videreformidle god sportsjournalistik.
Vi støtter "Play the Game".
Du skulle gøre det samme ved at tilmelde dig.