Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodbold i sjov og alvor

Mandag d. 26. august 2013

Fodbold i sjov og alvor

Bill Shankly, den legendariske manager i Liverpool FC, var elsket og indimellem også frygtet for sit vid. Næppe nogen anden personlighed i fodbold har været så slagfærdig. Det meste berømte af mange citater er: "Nogen tror, fodbold drejer sig om liv og død. Jeg er meget skuffet over deres holdning. Jeg kan forsikre dem, at det er langt vigtigere."

Det blev sagt med et glimt i øjet, men Bill Shankly var så besat af fodbold, at det ikke kan udelukkes, at han virkeligt mente det. Udover fodbold interesserede han sig kun for sin familie. Han holdt én uges ferie om året - og altid på Norbreck Hotel i Blackpool. Hans elskede hustru Nessie har fortalt, at han også tilbragte lidt tid i haven, for eksempel, når græsplænen trængte til at blive slået. Desuden klarede han opvasken, når Liverpool FC havde tabt.

Bill Shankly er kun én af de mange, der har gjort fodbolden sjovere. I bogen Fodbold i sjov og alvor giver Frits Ahlstrøm hundredvis af eksempler på anekdoter og episoder i det spil, der har større interesse end alt andet på jorden - måske med undtagelse af sex. En stor del af
dem er fortalt af spillere, trænere, dommere, ledere, fans og journalister, som Frits Ahlstrøm har mødt gennem sin lange karriere.

Om forfatteren:
Frits Ahlstrøm er en af de mest respekterede danske sportsjournalister. Han stod bag magasinet Alt om sport i 1970erne, har været ansat på både Politiken og i DR og har været sportschef i Brøndby. Desuden pressechef for DBU og fra 1995 pressechef for UEFA. Frits Ahlstrøm har skrevet flere bøger om dansk fodbold.Fodbold i sjov og alvor

Forfatter Frits Ahlstrøm
Illustreret
Omfang 384 sider
Udkommer 12. september 2013
Pris: Kr. 300For presse- og fotomateriale:
Kontakt Helle Skov Wacher på tlf. 33 47 07 51 eller skriv til helle.s.wacher@jppol.dk